Orvosok kijelentése: az emberi lélek létezik, és a halál után az univerzummal egyesül

2022. december 28., szerda




Mindezt meggyőző bizonyítékok támasztják alá.

A lélek vajon csak az emberi elme megfoghatatlan absztrakt fogalma? Vagy valóban létezik?

A vita erről már több évezredes, és míg a spirituális tanítók biztosak voltak mindig is abban, hogy van alapja a feltételezéseknek, eddig a modern tudomány sokáig tagadta.

Most azonban az elmúlt évek eredményeit figyelembe véve a vaskalapos tudósok is úgy gondolják vár minket valami a halálunk után.

Sőt, az emberi lélek is léteznek, ezt komoly bizonyítékok erősítik!

Dr. Stuart Hameroff fizikus és Sir Roger Penrose metafizikus szerint a lélek az agysejtek mikro-tubulusában létezik. Amikor egy ember a klinikai halál állapotába kerül, az agyi mikrotubulusok elvesztik kvantumállapotukat, de az információt mégis vissza tudják hívni, ha a személy visszatér.

Elméletüket nemrég közölték egy dokumentumfilm formájában a Science Channel adón, és kifejtették, hogy bár a szív leáll, a vér nem áramlik, és az agysejtek információs állapota kiürül, mégsem tűnik el az információ, csupán kiáramlik valahova.

Érdekes módon az újraélesztéseket követően a betegek mindig információkról számolnak be, ami elméletileg nem is lenne lehetséges.

A testen kívüli élmény tehát egy nagyon is valós jelenség.

Azonban ha nem ébred valaki fel, és végleg elragadja a halál, az már egy még érdekesbeb kérdés. A kvantuminformáció ugyanis nem tűnik el, csak máshová távozik.

Ez a kvantuminformáció valójában az emberi lélek...

Hameroff teóriája szerint a lélek nem csupán az agypályák és neuronok kölcsönhatása, meg a biokémiánk, hanem egy létező "anyag" hasonlóan a sötét anyaghoz, aminek létezését ugyan nem lehet bizonyítani, ennek ellenére kézenfekvő.

A lélek a kutatók szerint már az anyag, test előtt létező állapot, dolog, de nem konkrét tudat.

Nem egy olyan gondolkodó egység, mint ahogy mi szeretnénk hinni. A lélek misztikuma valószínűleg egy olyan dolog, amit sosem fogunk megfejteni, mert az emberi agy nem tudja felfogni...

OSZD MEG másokkal is!

paranormál szellemek tudomány túlvilág lélek


Megtekintések száma: 95507





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet