Ősi alagútrendszere, és egy fél millió évvel ezelőtt létezett civilizáció nyomai

2023. április 6., csütörtök




Több tízezer évvel az emberi kialakulása előtt is megvoltak. Kik alkották őket?

A világszerte a föld alól előkerült leletek, templomok, és hatalmas földalatti komplexumok maradványai mind arra utalnak, hogy egykoron egy ősi civilizáció élt odalenn.

Ez a civilizáció akár az embert is megelőzhette, ugyanis akadnak a bolygón olyan mesterséges vájatok, melyek több kilométer hosszan nyúlnak a föld alá, és a kormeghatározás során azt állapították meg, hogy legalább 500.000 évvel ezelőtt alakíthatták ki őket.

Emésszük meg a gondolatot: 500.000 - vagyis félmillió - év.

Csak a tisztánlátás végett: az emberek elődje, a Homo erectus 1 vagy 2 millió évvel ezelőtt alakult ki Afrikában. Rengetege idő kellett ahhoz, hogy ezek fölegyenesedjenek elkezdjenek komolyabb társadalmakba rendeződni, és megtanulni az eszközöket bonyolultabb műveletekre használni.

A fél millió évvel ezelőtt létrehozott barlangok, és alagutak egyszerűen nem lehettek az ősi emberek, emberszabásúak művei.

Ha így lett volna, akkor az ókorra már csúcstechnológiával kellett volna rendelkezniük a fejlődésük üteméből következően.

Erre történelmi bizonyítékok is vannak, amik ezt alátámasztják. Ugyanis az első tényleges civilizációs szerveződésre utaló nyomok 12 ezer évvel ez előttről származnak. Vagyis alig több, mint tízezer éve lennénk képesek ilyeneket létrehozni. 500.000 évvel ezelőtt akkor mi hozhatta létre ezeket az alagutakat, melyek a Földön világszerte léteznek, és egyes rendszerek még össze is kapcsolódnak egymással?

Dr. Alexander Koltypin archeológus szerint ezeket az alagutakat vagy nem emberek építették annak idején, vagy pedig egy olyan emberfaj, mely előttünk létezett a Földön.

Az idegnek is létrehozhatták ezeket, és egy előző emberiség is. Sőt, az is lehet, hogy az idegenek nem voltak mások, mint az előttünk a Földet uraló faj.

Ismeretlen földönkívülire emlékeztető faragás

Annyi bizonyos, hogy ez az ősi civilizáció komoly tudás birtokában lehetett, és azt sem szabad elfelejteni, hogy fejlett technológiájuk lehetett. De akkor hol vannak a hatalmasok gépek, és speciális szerkezetek, amikkel ezeket létrehozták?

Ez a kérdés gyakran vetődik fel a szkeptikusok részéről, joggal.

Nos, az archeológus szerint a különféle szerkezeteket valószínűleg elszállították, és az idők során teljesen megsemmisültek. Gondoljunk bele, sok százezer évről van szó, de az is lehet, hogy valóban egy idegen faj élt ezekben a barlangokban, földalatti városokban, mely egy idő után fogta magát, és továbbállt, itt hagyva saját genetikai kódjának csíráit, melyből kialakulhatott a mai emberiség is.

Ez alátámasztaná ugyanakkor azt is, hogy az ember genetikai állománya miért is ennyire különös a többi fajhoz képest, és hogy mi miért fejlődtünk ilyen hihetetlen ütemben a Föld élőlényeihez képest egy adott ponton.

Dr. Koltypin biztos benne, hogy valami hasonlóról van szó. Ezek az üregek szerinte egyértelműen mesterséges eredetűek, és nem formálhatta őket a vájatokba befolyó talajvíz sem más erő, ahogyan a szkeptikusok állítják.

Ugyanakkor még midig nincs egyértelmű bizonyíték a kezében, hogy állításait igazolni tudja, de ami késik, nem múlik.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ősi idegenek ősi tudás ősi civilizációk


Megtekintések száma: 423930





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet