Ősi civilizáció szobrai a Marson? Ezt magyarázza meg a NASA

2023. november 21., kedd




A minket látogató idegenek egykoron a Marsot is benépesíthették?

A Mars Opportunity felszíni felvételein olyan alakzatok tűntek fel nemrég egy sziklafal oldalán, melyek nagyon hasonlítanak az egyiptomi fáraók szobraira.

Ezek vagy igazi szobrok lehetnek, vagy domborművek. A kép alapján nem igazán lehet megállapítani, de az bizonyos, hogy jól kivehető a humanoid alak.

Egyes ufó szakértők szerint azonban nem csak az egyiptomi fáraókkal lehet meg a kapcsolata ezeknek az alakzatoknak, hanem az Anunnakikkal. Az Anunnakik voltak az első idegen faj a Földön, melyek megvetették egy rövid időre a lábukat a bolygónkon.

Messziről érkeztek, eredetileg egy több tízezer éves keringési pályájú bolygóról, a Nibiruról származtak.

Azonban a Föld mellett a Marsot is kolonizálhatták.

Legalábbis a dombormű erre utal, ugyanis kifejezetten magán viseli az Anunnakiszerű humanoid jellemvonásokat. Persze lehet, hogy ez csak a véletlen műve.

Tagadhatatlan, hogy létezett valamiféle civilizáció a Marson, mely elég fejlett volt ahhoz, hogy az ókori Egyiptom szintjén éljen a vörös planétán.

Az egykori legenda szerint először a Marsot kolonizálhatták. Ez egyfajta állomás volt a Föld szomszédságában. Vagyis a Földre látogató idegenek bár látszólag az égből érkeztek, valójában a Marsról indultak útnak.

A Marson több ízben találtak már olyan köveket, sziklákat, melyeken ékíráshoz hasonló feliratok voltak. Ezek a feliratok bár nem voltak tisztán kivehetőek, aligha lehetett mással összetéveszteni őket.

Ez szintén arra utalhat, hogy Anunnakik élhettek a bolygón, hiszen ők előszeretettel használták ezt az írásformát. Állítólag a Földön élő legősibb civilizációk egyikének, a sumeroknak is ők tanították meg az ékírás alapjait.

Eszerint a marsi arc sem lehet más, mint egy ősi Anunnaki emlékmű, melyet vagy egy felsőbbrendű istenség számára emelhettek, vagy az ember iránti tiszteletükre.

Az összeesküvés elméletek hívei szerint az Anunnakik hamarosan az elkövetkező években, évtizedekben fognak visszatérni a Naprendszerbe, hogy újra meglátogassák a boylgónkat.

A NASA szerint azonban ezekbe az alakzatokba az emberek csak belelátják azt, amit bele akarnak.

Ki mit gondol erről?

Lehetséges lenne?

OSZD MEG másokkal is!

ufók idegenek összeesküvés ősi idegenek élet a marson idegen civilizációk anunnakik


Megtekintések száma: 206756





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet