Ősi, elveszett civilizáció nyomait találhatta meg a NASA - állítják bennfentesek!

2023. február 26., vasárnap
Ősi romokat találtak a Marson. Az ikerpiramisokat szemmel láthatóan nem a természet formálta ilyenre.

A NASA nem nyilatkozik a nemrég felfedezett ikerpiramisok ügyében.

Szemfüles Marskutatók vették észre, hogy két, egymáshoz nagyon hasonlító, egymás mellett álló piramis látszik ki a vörös homoktengerből. Azonnal megindultak a találgatások a titokzatos objektumok eredetét illetően.

A NASA űrügynökségét sokáig nem is sikerült megszólaltatni ez ügyben, mintha szándékosan nem akartak volna állást foglalni az ügyben.

A piramisokról készült felvételeket a NASA Curiosity roverje készítette, ezért is annyira furcsa az eleinte tapasztalt hírzárlat az ügyben.

A piramisok nagyon hasonlítanak az ősi maja és egyiptomi piramisokra, ami sokak szerint nem véletlen.

Egyes ismertetőjegyeik kifejezetten ráillenek a Közép-Amerikában talált piramisokra. Már régóta sejtik, hogy a Marson több rejtett piramis is található, és komplett városok, ezek azonban a Mars homokja alá vannak elrejtve.

Az amerikai űrügynökség eleinte ki sem akarta adni ezeket a képeket, és korábban néhány elmosódott, kimontírozott kép volt elérhető a területről, de addig ostromolták a kéréssel őket, hogy tegyék közzé a felvételek eredetijét, hogy végül megtették.

Az egyedibb kinézetű piramis az egyik oldalon sokkal jobban hasonlít a maja piramisokra, mint az egyiptomiakra, míg a másik inkább az egyiptomiakra hasonlít jobban.

Mindazonáltal nagyon nehéz megállapítani, hogy pontosan mely kultúrához köthetőek itt a Földön. Már eleve az is kész csoda, hogy ilyen hosszú időn át fennmaradtak, mert a feltételezett koruk több millió évre tehető.

Nagyon sokan tették fel a felvételek kapcsán, hogy miért nem a piramisokat vizsgálja a rover, és miért a talajon keres mikrobák nyomai után.

Ráadásul nem ez az első olyan felvétel, amin piramisok bukkantak fel. A NASA számtalan olyan felvételt készített már, melyeken felsejlenek mesterséges alakzatok, piramisok, ősi városfalak, vagy egyéb dolgok.

A NASA valószínűleg következetesen tagadja az idegenek létezését, vagy egy ősi civilizáció jelenlétét a Marson.

A NASA rendszeresen alkalmazza azt az eljárást, hogy a Marsról érkező fotókat, felvételeket átretusálja, kijavítja, ilyenkor van, hogy hónapokkal később kerül napvilágra, a közvélemény szeme elé egy-egy fotó.

Ezen idő alatt gyakran kiszűrik, vagy akár meg is semmisítik az olyan képeket, melyeken kérdéses objektumok láthatóak, ezt egy volt NASA alkalmazott is megerősítette.

Az összeesküvés elméletek hívői szerint a jövőben, 5-10 éven belül a NASA vallani fog az idegenekről, mert már nem fogja tudni túl sokáig teljes titokban tartani azt, hogy mi zajlik a Vörös bolygón.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek összeesküvés marsi civilizáció


Megtekintések száma: 241521

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet