Ősi építmények nyomában - levitációval építették fel a világ ókori építményeit?

2016. július 13., szerda




Ha jobban belemélyedünk a történelem útvesztőibe, több olyan feljegyzést, leletet, tervrajzhoz hasonlító vázlatrajzokat találunk, melyek arra utalnak, hogy az ókori népek, így az egyiptomiak, sumerok, akkádok birtokában voltak egy olyan szerkezetnek, mely képes volt levegőbe emelni több tonnás súlyú kőtömböket is.

A régészeket és történészeket már régóta foglalkoztatja a kérdés, hogy hogyan is voltak képesek évezredekkel ezelőtt olyan komplex építményeket emelni, melyek több tíz tonnás kőtömbökből álltak.

A mérnökök szintén értetlenül állnak ezen a nagy precizitást mutató, komplex alkotások előtt.

Gondoljunk csak a Pumapunku ősi építményeire, melyeket annyira precízen, akkora pontossággal készítettek el, hogy még a mai, modern technológiával sem tudnánk ennyire tökéletes reprodukálni az ott található elemeket.

A különleges, H betűre emlékeztető formációkat ugyanis olyan, mintha egy nagyon pontos lézerrel vágták volna ki.

Lézer technológia az ókorban? nem túl fantáziadús elmélet ez? - kérdezhetnék sokan. Azonban tény, hogy az ókorban, több ezer évvel ezelőtt már ismerték a kő megolvasztásának módját.

h-blokkok-pumapunku-2

Ez a technológia nem használt fel elektromosságot, sem más mesterségesen előállított energiát, energiahordozót, noha Egyiptomban nagyon is tisztában voltak azzal, hogy mi is az elektromos áram, mivel bizonyos helyeken használták is.

Az ősi tudás bölcsője

Egyiptomban óriási prizmákkal voltak képesek a köveket megolvasztani Egyesek ezt azzal magyarázzák, hogy Egyiptomban egész évben nagyon erős volt a napsütés, ez azonban nem biztos, hogy lehetővé tette a lézeres megmunkálás precizitását is felülmúló hieroglifákat.

Kellett még léteznie egy hiányzó technológiai láncszemnek, melyre az akkori kor ember rájött, vagy szert tett. Ez lehetett a sokak által keresett és misztifikált Atlantisz, és annak jóval magasabb technológiai szinten álló népe.

osi-technologia-koolvasztas

A lézer megmunkálás technikáját ők s átadhatták az egyiptomiaknak, ahonnan aztán a világ számos pontjára tovább terjedt az eljárás titka.

Levitációs szerkezet az ókorban

Igen ám, de még ma sincs egységes magyarázat, melyet mindenhol elfogadnak arra vonatkozóan, hogy hogyan is épültek az óriási piramisok, és a világ más tájain található lézer precizitású műemlékek.

Ezeket a több tonnás kőtömbökből álló épületeket ugyanis valakinek valamikor össze kellett legóznia. Mindezt úgy, hogy még a jelenlegi technikával sem vagyunk képesek ezen kőtömböknek egy részét megemelni, vagy szállítani.

De akkor hogyan voltak erre képesek több ezer évvel ezelőtt? A válasz a levitációban rejlik. De mi is ez a levitáció, és mit  tudunk róla pontosan? A levitáció során a tárgyakat lebegtetjük valamilyen hatás, kölcsönhatás segítségével.

Ma már többféle módon vagyunk képesek tárgyakat levegőbe emelni, majd ott tartani. A mágneses mező módosításával, hanghullámokkal,  és kísérleteznek már olyan részecskékkel, melyek az anyag alá beszökve megemelik azt.

A fenti videón jól látható, amint hanghullámok segítségével kezdenek lebegtetni különböző anyagrészecskéket.

Ez az egész azért érdekes ennyire, mert több ezer éves leletek, ábrázolások arra utalnak, hogy egy hasonló, hanghullámok segítségével működő levitációs berendezést használhattak az ősi építmények felhúzására.

Nikola Tesla úgy gondolta, hogy a Föld úgy rezeg, mint egy harang, miközben különböző frekvenciákon ad ki magából hallhatatlan és olykor-olykor hallható hangokat. Ez a Föld belső hangja, melyet sokan Gaiai, a földanya hangjaként azonosítottak. Tesla meg volt róla győződve, hogy ezt a hangot felerősítve végtelen energiaforrásként lehetne használni.

Úgy tűnik, hogy Tesla előtt, több ezer évvel már rájöttek erre, és képesek is voltak használni ezt az energiát.

nikola-tesla

A hang ugyanis rengeteg mindenre használható. A kétezres évek után, Peter Davey bebizonyította, hogy a hang segítségével fel lehet forralni még a vizet is. És mivel hang az mindenhol van, könnyen előállítható, így belátható, hogy végtelen, és szabad energiaforrásként használható.

De akkor ma miért nem használjuk a hangot, mint energiaforrást, ha már évezredekkel ezelőtt alkalmazták? Nos, akkor még nem voltak profit érdekeltségek, nem a pénz irányította a világot.

Ma mi haszna lenne a nagy energetikai világcégeknek abból, hogy te bárhol, bármikor ingyen tudnál energiát előállítani?

A technológiáról régóta tudnak, azonban a fiók legmélyére dugták, nehogy valaki előkaparja, mert akkor hatalmas válságban lennének ezek a cégek.

Maga Edward Leedskalnin is képes volt levitációt előidézni különleges szerkezete segítségével, amikor megépítette a hírhedt Korall-kastélyt.

osi-szimbolumok-hang-forras-abra

A hang 3 dimenziós modellje leginkább egy nagy buborékra hasonlít, mivel a hang minden irányban tovább terjed a térdben. Vajon véletlen lenne, hogy az ősi vallási és kevésbé vallási eredetű szimbólumok mind-mind a hangforrás ábrázolásának megfelelően alakultak ki?

Mintha a Föld minden vallása tisztában lett volna a hang és a fény erejével, mintha csak szent energiákként tekintettek volna rájuk.

Az ősi technológia tehát ismerte már sok sok évezreddel ezelőtt azt, hogy a hangot hogyan lehet lebegtetésre használni, és ily  módon óriási súlyú köveket, elemeket megmozgatni anélkül, hogy bármilyen nyoma maradt volna annak, hogyan is épült fel az adott épület.

rezonacios-kamra Egy rezonációs kamra modellje

A technológiát Egyiptomban és a néhai Babilonban is használták, de az akkádok is tisztában voltak a működési elvvel.

A piramisok belsejében állítólag rezonációs kamrák voltak, melyekben óriási mennyiségű és erejű energiát voltak képesek termelni az egyiptomiak. Olyanok voltak, mint egy ókori erőmű, egy magas szinten működő atomreaktor.

Arról nem szólnak információk, hogy ezekre az összefüggésekre hogyan jöttek rá őseink. Találgatni viszont sokan találgatnak, és a legtöbben az ősi idegenekkel kapcsolatos elméletekre teszik le a voksukat.

Egy idegen faj felelős mindazért a technológiai fejlődését, amit a múltban, és jelenünkben is elértünk?


Megtekintések száma: 18302





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet