​Ősi fejlett technológia a múltból? QR kód egy szobron? Durva!

2021. május 17., hétfő




Jól nézzétek meg az alábbi képet.

Egy szobor látható rajta, aminek a feje egy hatalmas kijelzőnek tűnik, rajta egy modern QR kódhoz hasonlító mintázattal.

A szoborról készült kép óriási port kavart és a közösségi médiában végigsöpörve milliók fejtegették, hogy mi lehet rá a magyarázat.

Az egyik legnépszerűbb konteó az lett vele kapcsolatban, hogy ezek valódi QR kódok, és hogy a szobor ősi idegenek ittjártának bizonyítéka a múltból.

Mások ugyanakkor azt állítják, hogy az előző emberiség egyértelmű bizonyítékai: azaz előttünk is élhettek humanoid civilizációk a Földön.

A QR kódokat eredetileg ugyanis csak a modern érában, 1994-ben találták fel, és a 2010-es évek végéig kellett várni, hogy nagyon széles körben váljanak népszerűvé.

A teljes igazság a szoborral kapcsolatban azonban nem ez.

Sokkal megdöbbentőbb az egész.

A szobor ugyanis nem a múltból származik, a konteók elterjedése után hamar lerántották róla a leplet.

Egy cég kiállítására készült, és egyfajta reklám: a szobor fejét alkotó QR kód valóban leolvasható az okos eszközök által,és az altechmexico.com -re mutat.

A szobrot tehát valóban elkészítették, ennyiből nézve nem átverés, és nem tévedtek nagyot azok, akik szerint valós a fénykép és a szobron látható QR kód.

Azonban a magyarázat csalódást kelthet azokban, akik időutazók nyomait, vagy ősi idegeneket, előző emberiség bizonyítékait látták bele.


Megtekintések száma: 41680





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet