Ősi idegenek - Az ember teremtése, és fellázadása, az emberiség eltitkolt múltja

2023. augusztus 18., péntek
Miért van azonosítatlan DNS az emberi génállományban? Miért homályos az emberiség múltja, és jövője? Rengeteg falfestmény, műalkotás és építmény utal arra, hogy egykoron idegenek látogattak minket. Istenekként tekintettünk rájuk, és ők voltak azok az ősi lények, akik létrehozták az emberiséget. Az ember teremtése, a genezis nyomában.

Az ember nem a majomtól származik. Ez szinte biztos. 

Nem csak azért, mert még a mai napig nem találták meg és bizonyították, hogy egy majmokkal közös őstől származunk, hanem azért is, mert az emberi DNS számos olyan szekvenciát tartalmaz, melyeknek nem sikerült megfejteni az eredetét, vagyis jelen tekintetben földönkívüli eredetű is lehet.

Több emberi ős, és emberféle maradványai lettek feltárva és megtalálva az elmúlt egy vagy két évtizedben. Ez azt jelenti, hogy a homo sapiens megjelenése előtt rengetege emberféle létezett a Földön, egyetlen időben.

Ez azért különös, mert ma a modern világunkban egyetlen emberféle él a bolygón. Az ősi időkben pedig négy-öt is élt párhuzamosan ugyanazon ökoszisztéma részeként.

Az evolúció működési elve teljesen tiszta. A legelőnyösebb és legjobb tulajdonságokkal rendelkező faj marad fenn tovább, az amelyik könnyen és gyorsan tud alkalmazkodni.

A számára előnyös tulajdonságokat tartja csak meg, így generációk során egy faj egyre fejlettebb, egyre nagyobb evolúciós szinteket léphet meg. Igen ám, de az embereknél valami másképp zajlott.

Miért van az ugyanis, hogy a majmok sokkal régebb óta használtak eszközöket, bonyolultabb szerszámokat, és mégsem ők lettek a következő emberiség, hanem mi?

Az evolúcióból az kellett volna, hogy következzen, hogy a majmok fejlődnek tovább, majd később mi. Ellenben a valóságban mi fejlődtünk tovább, a majmok megrekedtek egy adott szinten. Miért? Mi olyan különleges genetikai kódunkban, mely robbanásszerű fejlődést tett lehetővé?

Az is érdekes, hogy az olyan lények, mint a delfinek, melyeknek közel azonos agykapacitásuk és fejlettségük van, nem készítenek szerszámokat. Más fajok is megrekedtek egy adott szinten, és evolúciós léptékben nem mozdulnak onnan már évmilliók óta...

Sokak szerint a rejtélyes és nagyon megosztó kérdésekre a genetikai kódunkban kellene keresni a megoldást. Sok olyan momentum van az ember biológiai fejlődésének történelmében, mely máig megmagyarázhatatlan.

Hisszük vagy sem, de az emberi szőr lassú elhagyása is egy olyan momentum, mely rejtély. Ugyanis a vizsgálatokból, és az előkerült leletekből csak sejteni lehet, hogy miért hagytuk el magunkról a szőrt, ez azonban se nem bizonyított, se nem egyértelmű.

Az egyik elmélet szerint azért történt mindez, mert az általunk viselt ruhák miatt már nem volt szőrzetre szükségünk. A másik elmélet szerint az asszonyok, nők nem tartották elég vonzónak a szőrös férfiakat, így egy szaporodással kapcsolatos biológiai kényszer hatására csupaszodtunk meg.

A helyzet azonban az, hogy ezek az elméletek nem nyertek bizonyítást. Nem tudni pontosan miért jelentek meg jelentősen kevesebb szőrzettel rendelkező ősemberek.

Ráadásul semmi értelme az egésznek. Gondoljunk csak bele. Az emberiség elhagyta a szőrt, azért hogy szőrméből készült ruhákat kezdjen viselni. Az evolúció legerősebb éli túl elvét követve ez az egész zavaros.

Sokak szerint ez a momentum, és hirtelen, drasztikus fejlődésünk magyarázata is egyértelműen az, hogy a genetikai állományunk tartalmaz egy olyan szekvenciát, mely szekvencia nincs meg a többi fajban.

De hogy került bele a DNS-ünkbe ez a földön kívülről származó kód? És mi céllal?

Minden jel arra mutat, hogy az emberiséget kitenyésztették. Valóban van rokonságunk a majmokkal, de ez a kapocs minimális, és nem közös ős útján rendelkezünk ezzel a kapcsolattal.

A legvalószínűbb az, hogy egy idegen faj avatkozhatott bele a majmok evolúciójába, kitenyésztve egy majom és idegen hibridet, melyből kialakult az emberiség elődjének tekinthető faj.

Egyes leírások, ősi elbeszélések - melyeknek eredetét a tudomány nem fogadja el, és erősíti meg - szerint az idegen faj az Annunaki faj volt.

Nem tudni miért, talán már régóta figyelték a bolygónkat, de valamiért a Földet választották. Talán a naprendszerünk volt az egyetlen csillagrendszer a közelben, ahol ilyen mértékű és szintű élet létezett.

Az emberi faj földönkívüli beavatkozás eredménye volt. Egy kezdőlökést kaptak a majmok, egy genetikailag felturbózott DNS segítségével, hogy kialakuljon belőle a mai modern ember.

Őseink génállománya bizonyítottan olyan hatalmas változásokon ment végbe körülbelül 50-100.000 évvel ezelőtt, mely szinte természetellenes.

Az agytérfogat drasztikusan nőni kezdett, az agyunk sokkal részletesebbé vált, és sokkal több információt lett képes feldolgozni. Az ugrásszerű változás oka máig ismeretlen, de egyértelműen azt sugallja, a genetikai állományunk módosult.

A drasztikus fejlődés oka nem pusztán az volt, hogy segítség az emberiséget, illetve az akkor még fejlődő majom elődöket, hanem az volt, hogy az Annunaki faj számára egy olyan hibrid egyedekből álló fajt hozzanak létre, akik kitermelik a bolygón a különböző erőforrásokat számukra.

Az Annunakik alapvetően ártó szándékúak voltak. Kiszipolyozták bolygónk erőforrásait, biológiai rabszolgákat gyártva: ez volt a korai emberiség.

Saját DNS-üket és a majmokét használták fel arra, hogy egy gyors ütemben fejlődő fajt hozzanak létre, mely néhány ezer év alatt olyan evolúciós utat járt be, mint más fajok évmilliók alatt.

Ahogy azonban fejlődött az emberiség, elkezdtek lázadni. Lázadtak a teremtő ellen, lázadtak isteneik ellen. Egyre több volt az atrocitás, a konfliktus, mígnem egy globális méretű háború tört ki bolygónkon.

Állítólag ennek a globális háborúnak az eredménye az, hogy végül 12 ezer évvel ezelőtt egy atombomba robbant az atmoszférában, melyek nyomait később a régészek és kutatók meg is találták.

Mivel mi nagyon fejletlenek voltunk, igazságtalannak tartották a minket figyelő, időnként segítő lények a küzdelmet, ezért szövetségre léptek a Föld ősi civilizációival, és egy globális csatában küzdöttek a bolygóért.

Egy gigászi űrcsata zajlott le a Föld körül és a sztratoszférában. Földön, vízen, és levegőben. A gyarmatosító faj fennmaradt túlélőit az egyes vidékek bennszülöttei pusztították el. A csata során dobhatták le az atombombát is, mely valószínűleg az ellenséges faj, az Annunakik fegyvere lehetett.

Az emberi faj sötét múltja árulkodó, de mégsem merjük megfejteni. Nem merünk belenyúlni, és a tudomány nem meri kellő alapossággal kutatni az árulkodó jeleket. Mindaz véletlen lenne, hogy több millió éves modern embertől származó lábnyomokat találtak már?

Vagy ősi atomreaktorok maradványait, mely feltételezi, hogy valaki, vagy valakik több ezer évvel ezelőtt már tisztában voltak az atommag hasadás elvével.

Ezek mind mind olyan égető tények, melyek azt sejtetik, hogy annak idején a múltban az emberiség nem az volt, aki. És nem is egyedül volt, hanem segítették.

Akárhogy tagadjuk, mi is a csillagok közül jöttünk, bennünk is annyi idegen van, mint azokban az idegenek fajokban akik után már több évtizede kutatunk. Ki tudja talán egy napon, ha rájuk bukkanunk, le fogunk döbbenni azon, hogy ugyanúgy néznek ki, mint mi...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek összeesküvés ősi idegenek előző emberiség az emberiség múltja geneis


Megtekintések száma: 112638

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet