Ősi idegenek - Az UFO összeesküvés: a teljes igazság, amiről minden földlakónak tudnia kell?

2023. szeptember 14., csütörtök




Nemrég robbant a hír, hogy a Védelmi Minisztérium az utóbbi időben több millió dollárt költött az UFO jelentések kivizsgálására, ami újabb beismerése annak, hogy titkos kormányzati UFO projekteket működtettek az elmúlt évtizedekben.

A New York Times hozta le a történetet, amely feltárja a Pentagon UFO programját, a "Fejlett Légi Fenyegetés Azonosító programot" (AATIP), ami a legnagyobb hír az UFO jelenségek történetében, és a legközvetlenebb nyilvánosságra hozatal.

A programot a korábbi Pentagon tisztviselő, Luis Elizondo vezető biztonsági tisztviselő irányította. Elizondo feladata volt az UFO jelentések kivizsgálása és a nemzetbiztonsági fenyegetések értékelése. 2017-ben hagyta el a kormányt, mert munkáját nem vették komolyan más ügynökségek.

A zenész és UFO kutató Tom DeLonge, a Blink-182 énekese egy kezdeményezést hozott létre a tudósok és a finanszírozás megszervezésére az UFO jelentések tanulmányozása érdekében.

2017 októberében DeLonge életre hívta a To The Stars Művészeti és Tudományos Akadémiát, hogy tanulmányozza az UFO-kat és a földönkívüli tevékenységeket a Földön.

2017. december 18-án egy videó felvételt hoztak nyilvánosságra, amelyen egy UFO látható, melyet a USS Nimitz követett nyomon néhány napon keresztül a Csendes-óceán felett. 

Az objektum olyan manővereket hajtott végre, amelyek halálosak lennének egy ember számára az extrém G-erők miatt.

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: ÚjVilágtudat

rejtélyek összeesküvés ősi idegenek


Megtekintések száma: 129156





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet