Ősi idegenek űrhajójára bukkantak egy 5000 éves afganisztáni barlangban: eltusolták a felfedezést?!

2020. november 23., hétfő
A hírek szerint jelentések láttak napvilágot, bár ezeket nem tették a széles nyilvánosság előtt közzé, csak néhány szkennelt oldal található meg, ezek eredete is ismeretlen.

Ezen titkos jelentések számolnak be róla, hogy pontosan mit is talált az a 8 amerikai katona, akik részt vettek a felfedezésben.

A megtalált szerkezet körül egyfajta különös energiapajzsot észleltek, mintha még mindig működőképes lett volna.

Ezen eleinte nem is tudtak áthatolni, fizikailag tartott távol mindenki az 5000 éves roncstól.

- írja a Titokterminál.com.

A jelentés utólagos fejtegetése szerint az ősi technológiával felvértezett roncs egyfajta időbuborékban, vagy valamiféle időcsapdában lehetett, mert bár megkopott állapotban volt, mégis bizonyos értelemben újszerűnek látszott.

Végül a 8 katona miután több jelentést is leadtak a kormánynak, váratlanul eltűnt. Mindenki.

A jelentés nem tér ki arra, hogy mi történhetett velük, de sokak szerint őket is csapdába ejthette a roncs körül kialakul 5000 éves időbuborék.

A jelentés többi oldala titkosítva van, illetve nem is kerültek napvilágra, vagy a fennmaradt részletek zavarosan fogalmaznak - állítják bennfentesek.

Egyes feltételezések szerint egyébként az afganisztáni háborúnak valójában a rengeteg olaj mellett az volt a másik célja, hogy ezt a jelentést, ügyet, felfedezést kivizsgálják úgy, hogy a világnak ne tűnjön fel, hogy az amerikaiak egy ősi technológia feltárásán dolgoznak.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ősi idegenek


Megtekintések száma: 127394

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet