Ősi, kódolt sumer szövegek árulkodnak a Nibiru érkezéséről! A NASA tud róla?

2023. január 23., hétfő
A NASA már évtizedek óta tud a Nibiruról, de ami még ennél is meglepőbb, az az, hogy a sumer ősi kódok is említést tesznek róla.

Gyakran Marduk-csillagaként is hivatkoztak rá az ősi szövegek, és nem egy sumer agyagtábla létezik, melyen a Naprendszer mása látható.

Ezen rendre felbukkan egy olyan égitest is, ami beazonosíthatatlan, ugyanis ma kevesebb bolygóról tudunk a Naprendszerben, mint amilyen az akkori ábrák alapján lehetett.

Zecharia Sithcin régészprofesszor annak idején döbbenetes felfedezést tette, melyre a NASA is felfigyelt. Egy olyan hátborzongató jóslatra derített fényt, mely az emberiség végével kapcsolatos, és a Földünk pusztulásával.

Arról van szó, hogy Sitchin rájött, hogy a sumerok figyelmeztetésként írták meg a szóban forgó szöveget.

Olyan tudás, és matematikai számítások birtokában voltak ugyanis - mely tudás eredete ismeretlen, így feltehetően ősi idegenek közbenjárásával szerezték azt meg - ami alapján kiszámították, hogy a Földnek egyszer eljön a maga ideje.

És a Nibiru nevű óriásbolygó lesz az, mely megsemmisíti.

A próféciák pontos dátumot SOHA nem adtak meg, vagy legalábbis nem hozták azt nyilvánosságra. A 2012-vel kapcsolatos próféciák teljesen légbőlkapottak voltak, és a maja naptárra alapoztak.

A sumeroknak ellenben számos olyan jóslatuk vált mára valóra, melyről akkor még sejtésük sem lehetett. De a dogonok is hasonló tudás birtokában voltak: olyan csillagrendszereket festettek fel a sziklák falára, amiket csak a 19. és 20. század környékén a modern csillagászat által fedeztünk fel...

Mára világossá vált a NASA számára, hogy nem tarthatja titokban örökké azt, hogy a Nibiru valóban közeledik felénk.

Egyes elméletek és belső források azt mutatják, hogy egy ideje már a Naprendszerünkben kering. Tulajdonképpen mindig is itt keringett, és amikor Földközelbe ért, elhaladt mellettünk, mindig tömeges fajkihalások söpörtek végig a bolygón.

A következő tömeges kihalás, mely egyúttal az emberiség sorsának megpecsételődése lesz is, szintén akkor megy végbe, amikor elhalad mellettünk, vagy akár összes is ütközik velünk.

A NASA az elmúlt években, hónapokban komoly gyakorlatokat tartott, a FEMA-val és a Pentagonnal együttműködve.

A gazdagabb réteg folyamatosan földeket vásárol fel, és szuperbunkereket, óvóhelyszerű házakat épít, mintha valami készülne, amiről csak nagyon kevesen tudnak...

Mások szerint ez inkább csak egy amolyan városi legend aés nincs bizonyték a Nibiru létezésére.

Ha valóban megkezdődött az elit evakuálása, akkor a végső visszaszámlálás is kezdetét vette…

OSZD MEG másokkal is!

nasa összeesküvés világvége nibiru kataklizma végidők marduk csillaga


Megtekintések száma: 285200

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet