Ősi, kódolt sumer szövegek árulkodnak a Nibiru érkezéséről! A NASA tud róla?

2021. május 19., szerda
A NASA már évtizedek óta tud a Nibiruról, de ami még ennél is meglepőbb, az az, hogy a sumer ősi kódok is említést tesznek róla.

Gyakran Marduk-csillagaként is hivatkoztak rá az ősi szövegek, és nem egy sumer agyagtábla létezik, melyen a Naprendszer mása látható.

Ezen rendre felbukkan egy olyan égitest is, ami beazonosíthatatlan, ugyanis ma kevesebb bolygóról tudunk a Naprendszerben, mint amilyen az akkori ábrák alapján lehetett.

Zecharia Sithcin régészprofesszor annak idején döbbenetes felfedezést tette, melyre a NASA is felfigyelt. Egy olyan hátborzongató jóslatra derített fényt, mely az emberiség végével kapcsolatos, és a Földünk pusztulásával.

Arról van szó, hogy Sitchin rájött, hogy a sumerok figyelmeztetésként írták meg a szóban forgó szöveget.

Olyan tudás, és matematikai számítások birtokában voltak ugyanis - mely tudás eredete ismeretlen, így feltehetően ősi idegenek közbenjárásával szerezték azt meg - ami alapján kiszámították, hogy a Földnek egyszer eljön a maga ideje.

És a Nibiru nevű óriásbolygó lesz az, mely megsemmisíti.

A próféciák pontos dátumot SOHA nem adtak meg, vagy legalábbis nem hozták azt nyilvánosságra. A 2012-vel kapcsolatos próféciák teljesen légbőlkapottak voltak, és a maja naptárra alapoztak.

A sumeroknak ellenben számos olyan jóslatuk vált mára valóra, melyről akkor még sejtésük sem lehetett. De a dogonok is hasonló tudás birtokában voltak: olyan csillagrendszereket festettek fel a sziklák falára, amiket csak a 19. és 20. század környékén a modern csillagászat által fedeztünk fel...

Mára világossá vált a NASA számára, hogy nem tarthatja titokban örökké azt, hogy a Nibiru valóban közeledik felénk.

Egyes elméletek és belső források azt mutatják, hogy egy ideje már a Naprendszerünkben kering. Tulajdonképpen mindig is itt keringett, és amikor Földközelbe ért, elhaladt mellettünk, mindig tömeges fajkihalások söpörtek végig a bolygón.

A következő tömeges kihalás, mely egyúttal az emberiség sorsának megpecsételődése lesz is, szintén akkor megy végbe, amikor elhalad mellettünk, vagy akár összes is ütközik velünk.

A NASA az elmúlt években, hónapokban komoly gyakorlatokat tartott, a FEMA-val és a Pentagonnal együttműködve.

A gazdagabb réteg folyamatosan földeket vásárol fel, és szuperbunkereket, óvóhelyszerű házakat épít, mintha valami készülne, amiről csak nagyon kevesen tudnak...

Ha valóban megkezdődött az elit evakuálása, akkor a végső visszaszámlálás is kezdetét vette…

OSZD MEG másokkal is!

nasa összeesküvés világvége nibiru kataklizma végidők marduk csillaga


Megtekintések száma: 244909

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet