Ősi Mezopotámia: gyíkemberekkel való kapcsolat és egy elfeledett múlt bizonyítékai

2021. április 26., hétfő




Mennyit árul el a múlt a reptiliánok és az ősi civilizációk kapcsolatáról?

A világ tele van megmagyarázhatatlannak tűnő régészeti leletekkel. Olyanokkal, amik arról beszélnek, hogy az ember nem egyedüli értelmes lényként fejlődött és élt itt a Földön.

A fajunkat végig segítették a múltban. Prométheusz legendája a tűzről sem véletlen. 

Sokak szerint egy földönkívüli technológia átadásának gyönyörű metaforájáról van szó, amit az akkori költészet nyelvén írtak le.

A pre-sumér civilizációk idején érkezhettek először olyan gyíkszerű lények a Földre, akik a mai reptiliánok elődei lehettek.

Mint tudjuk, ma a reptiliánok itt élnek közöttünk, és képesek emberi alakot ölteni, de eredeti alakjuk olyan, mint egy hüllő.

Al-Ubaid elveszett városából rengeteg olyan ősi írás és emlékezetes lelet származik, melyek azt mutatják, hogy az ott élők kapcsolatban voltak egy nem evilági, hüllőszerű civilizációkkal.

Mezopotámia egykori területéről is sok olyan szobor, és egyéb faragás került elő, melyek bizonyítják: égi isteneket tiszteltek, akikről ezeket a leleteket mintázták.

Az az egészben a hátborzongató, hogy ezen lények nem hasonlítanak az emberre. Sokkal inkább valamiféle sáskaszerű, de inkább gyíkra emlékeztető alakok voltak.

Az Ubaid időszakban, Krisztus előtt 6500 és 3800 között rengeteg ilyen tárgy jött létre annak lenyomataként, hogy az égi lények folyamatos kapcsolatban voltak az ott élő népekkel.

Sokak szerint az Anunnaki uralkodók voltak Mezopotámia civilizációjának legelső ismert uralkodói, amit a mainstream régészet nem ismer el.

Az Ubaid kultúra ugyanakkor meghatározó volt az adott időszakban. 

Fejlettek voltak, más népeket nagyságrendekkel elhagyva technológiákban: földművelésben, gazdaságban és építkezésben is sokkal fejlettebbek voltak társaiknál.

Olyan fejlett csatornahálózatuk volt, és öntözéses földművelésük, hogy a régészet és történészek sem értenek egyet abban, hogyan tettek szert ilyen nagy tudásra.

A tudásuknak ugyanis semmilyen előzménye nem volt.

Mintha csak az egyik napról a másikra találták volna ki, hogyan kell jól megművelni a területeket, és sajátították volna el az akkoriban modernnek számító építészet minden fortélyát.

A paleoasztronautika hívei szerint egyértelmű a válasz: ősi idegenek tudása és útmutatása...

Ezt a mainstream régészet azonban még nagyon sokáig nem fogja elismerni...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ősi idegenek történelem tiltott régészet ősi technológia múlt


Megtekintések száma: 173168





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet