Ősi monolitikus romok a Holdon? Ezt magyarázza meg a NASA!

2023. május 28., vasárnap




Lehetséges, hogy a Stonehenge mását találhatták meg?

Vajon mi látható ezen a felvételen? Sokak szerit egy kísérteties, oszlopokkal körülvett ősi csarnok.

Ez önmagában még nem is lenne említésre méltó, az azonban már igen, hogy ez a felvétel valójában a Holdon készült.

Sokak szerint így máris érdekesebbé válik az egész, és a monolitikus romok kísértetiesen hasonlítanak a Földön - Angliában - található Stonehenge kőkörre.

Lehetne akár optikai csalódás is, de ha jobban megnézzük a struktúrát, felfedezhetjük, hogy hatalmas és igen magas árnyékot vet. Három-három oszlop rajzolódik ki a rendkívül homályos képen, de még így is ki lehet venni a kőkört.

Ami még érdekesebb, hogy a nap által megvilágított három kőoszlop árnyéka a túloldalt tökéletes összhangban van, és a szakemberek szerint egyértelműen azokhoz tartoznak.

vagyis amit láthatunk, ténylegesen egy oszlopokból álló valami lehet.

De miért a Holdon? És milyen szerepe lehetett?

Talán valamiféle ősi kapu lehetett? Mi van, ha minden planétán megtalálható volt több ilyen hasonló kapu, melyeken keresztül utazni lehetett a bolygók között?

Egy hasonló teória annak idején már a Stonehenge rejtélyes kőköreivel kapcsolatban is felmerült.

Sok hasonló kőkört, kőből emelt monolitot találtak már a Holdon. Az egyik legmagasabb ilyen egy több kilométer magas, és vastag spirális torony, melyet szintén a Holdon találtak meg.

Erről a rejtélyes objektumról még egy szondafotó is készült, melyen jól látni, ahogyan ez a torony kiáll, és a magasba emelkedik a felszínről.

Egy másik képen pedig szintén egy tornyot láthatunk, mely árnyékot is vet a felszínre. A torony mögött, vagy előtt pedig egy lebegő gömb látszik, mely valamiféle őr drón lehet, vagy egy olyan védelmi szerkezet, mely a torony körül lebeg.

Vannak olyan helyek a Holdon, ahol jelentősen kiretusáltak dolgokat. Ezek a retusációk pedig felvetik a kérdést: mit, és miért akartak még eltüntetni?

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés hold


Megtekintések száma: 107458





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet