Ősi múlt: az emberiség a dinoszauruszokkal egy időben élhetett? Hátborzongató leletek bizonyítják!

2021. augusztus 26., csütörtök




Az ősi múlt sokkal több rejtélyt tartogat, mint hittük. Igaz lenne a dínókról és emberekről szóló legenda? Számos olyan csont maradvány és egyéb lelet került elő, mely megdöntheti a jelenlegi idővonalat!

Az emberiség és a dinoszauruszok két olyan fajm, melyek egyeduralkodók voltak a bolygón, azonban eredetileg legalább 65 millió év választja el őket.

Pontosabban ennél kevesebb, ha figyelembe vesszük az első kialakult előember idejét, de még így is több tízmillió év van közöttünk, egyfajta időbeli szakadék.

Azonban az utóbbi években kerültek elő olyan leletek, melyek ellentmondani látszanak ennek a teóriának, és éppen az ellenkezőjét bizonyítják. mégpedig azt, hogy a dínók és az ember egy rövid időn át együtt is jelen lehetett a bolygón.

Rámutatnak olyan ősi művekre, mint például az Angkor Watban faragott “dinoszaurusz” ábrázolásokra és az Acámbaro figurákra (amelyek még dinoszauruszokon lovagló embereket is ábrázolnak), amely bizonyítékként szolgál az ő perspektívájukra.

A legtöbbük egyetért abban, hogy ezeket a műveket jóval régebben létrehozták, mielőtt a modern tudomány a dinoszaurusz fosszíliákat összegyűjtötte volna, és elemezéseket végzett a külső megjelenésük részletes rekonstrukciója érdekében.

Mr. Ham kreacionista mesélt egy Kolorádóban talált Tyrannosaurus leletről, melyek egy évszázada találtak. Ez sokkal fiatalabb lelet, mint bármilyen eddig talált csontváz.

Ken Ham tehát azt állítja, hogy a dínók és az emberek egy történelmi szempontból "rövidebb" ideig átfedésben voltak, és együtt éltek a bolygón.

A Biblia is említ sárkányokat, mely talán a dinoszauruszok egyik értelmezése lenne, és nem is maga a Sátán. 

A kreacionista szerint a dinoszauruszok véglegesen és visszafordíthatatlanul valójában a nagy özönvíz idején, vagyis 4.300 évvel ezelőtt pusztultak ki.

Eszerint a lényeket talán azért nem vitte fel Noé a bárkára, mert túl nagyok voltak, és elsüllyedt volna maga a bárka. Ne feledjük, hogy egy átlagos nagyobb termetű dinoszaurusz ma többet nyomna, mint a legtöbb szárazföldi emlős.

Külön érdekes, hogy egyre több olyna dinoszaurusz lelet került elő, melyekben csontszövetek mellett lágyszövetek is voltak.

Ezek pedig kiváló konzervációs állapotbans em maradhattak volna meg ennyire hosszú időn keresztül, ez pedig sok kutató számára eleve gyanús.

Ezek legjobb körülmények között is 1 millió év alatt lebomlanak. Egy Montanában talált T-rex combcsontban is találtak lágyszövetet, sőt, vörösvértesteket is.

A kutatást végző egyik vezető tudós szerint lehetetlen a sejten fennmaradása, több lelet esetében ennek ellenére mégis ezt tapasztalták.

Egyértelműnek tűnik, hogy a mainsteram titkolja ezeket a nagy felfedezéseket, és ezeket a bizarr összefüggéseket.

Nem akarják ugyanis, hogy kiderüljön, hogy ezzel egyfajta homokszem kerüljön a gépezetbe mely egy hamis emberi múltat vetít elénk. Ezzel ugyanis maga az evolúciós hazugság is veszélybe kerülne.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek összeesküvés dinoszauruszok őskor tiltott régészet


Megtekintések száma: 41410





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet