Ősi óriások maradványaira bukkantak Nevadában - bizonyíthatják az ősi idgenek létét a Földön?

2023. június 24., szombat




A mainstream régészet titkolja, hogy mi is történt a Föld, és az emberiség valódi múltjában.

Az általános tudomány és a történelemkönyvek azt akarják beadni nekünk, hogy az emberiség történelme nagyon fiatal, és fejlett társadalom, a civilizáció mindössze néhány ezer, tízezer évvel ezelőtt születhetett.

Valójában ez azonban nincs így.

Az emberiség múltja ugyanis sokkal régebbre nyúlik vissza. Ráadásul vannak nyomok bolygónkon, melyek tanúsítják, hogy nem egyedüli értelmes fajként népesítettük be a planétát.

Szerte a világban találunk olyan kultúrákat, melyeknek olyan legendái, elbeszélései vagy mendemondái ismertek, melyek ilyen elveszett civilizációhoz tartoznak.

Ezen civilizációk titkait, az eltűnésük okát a mai napig nem tudják megfejteni a történészek.

Az amerikai őslakosok különösképpen sokan írtak óriásokról.

Amerika egyes területein ugyanis több népcsoport is egymástól függetlenül emlékezett meg egy olyan királyságról, melyet óriások laktak.

Ezek a lények több méter magasak voltak, robusztusok, és csak részben hasonlítottak az emberre. Emberi vonásaik voltak ugyan, de volt bennünk valami különös, mely miatt sokan a kozmoszhoz kötötték a származásukat.

Sokáig csak mendemondaként hivatkoztak tájuk a kutatók, és igazán senki sem hitte, hogy léteznek.

Egészen mostanáig... kiderült ugyanis, hogy egyre több régészeti lelet került elő az elmúlt években, melyek bizonyítják, hogy nefilim óriások márpedig tényleg létezhettek.

találtak már több millió éves, az emberiség korát megelőző megkövesedett lábnyomokat itt a bolygón, és olyan maradványokat, melyek bár emberinek tűntek, jóval nagyobbak voltak, mint egy ember.

Az óriások nyoma tehát tagadhatatlan...

A Lovelock barlangban olyan hatalmas tenyerektől származó lenyomatot is találtak, mely szintén nagyon régi, és nem összetéveszthető semmivel.

Erről is megállapították, hogy több millió éves lehet... A mainstream régészet képviselői szerint csak egy hatalmas pálma lenyomatairól van szó, azonban anatómiával foglalkozó szakemberek szerint is sokkal ionkább egy tenyér lenyomatát képezi, mint bármi másét.

A Lovelock barlangban még másra is ráleltek a kutatók: több, gigantikus méretű koponyára, melyeket megpróbáltak elhitelteleníteni a tudomány képviselői azzal, hogy ezek gorilla koponyák.

Azonban az anatómiai vizsgálat is egészen mást állapított meg...

Nem csak Nevadában, de szerte a világon megtalálhatók a nefilim óriásokra utaló leletek és maradványok.

Bármennyire is küzdenek ellene a vaskalapos klasszikus történelem hívei, előbb vagy utóbb minden borulni fog, és kiderül a teljes igazság.

OSZD MEG másokkal is!

rejtélyek ősi idegenek nefilimek rejtlly


Megtekintések száma: 39475





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet