Ősi óriások: nefilimek nyomai kerültek elő a Föld számos pontján: immáron tagadhatatlana létezésük?

2018. január 10., szerda




Igazak lehetnek az emberiséget megelőző civilizációról szóló legendák?

Egyre biztosabb, hogy az ősi, több méter magas istenségként tisztelt civilizáció valóban létezhetett.

Ha pedig létezhettek, akkor újra kell írnia a történelemtudománynak az emberi idővonalat. 

Arról van ugyanis szó, hogy a nefilimekkel kapcsolatos legendák az elmúlt évek kemény kutatásai alapján hitelesebbek, mint amit korábban gondoltak róluk.

Bár a mainstream régészet még tagadja azt, hogy az emberiséget bármilyen más fejlett faj előzte volna mega z evolúciós idővonalon, egyre többen tárják azokat a bizonyítékokat az emberek elé, melyek ezt mutatják.

Hatalmas, emberi csontoknál nagyobb csontszilánkok és darabkák kerültek elő, ököl nagyságú szemfogat, őrlőfogak, és bontógolyó méretű koponyák is.

Ezek nem majomtól, vagy valamiféle nagyobb termetű ősi gorillától származtak, mivel az antropológiai vizsgálatok kimutatták, hogy emberiek.

A koruk pedig sokkal régebbre nyúlik vissza, mint maga a modern emberi civilizáció hajnala.

"Ezek az óriások itt éltek a Földön. Ami azt illeti, a bolygónk valójában az övék lehetett. Talán az életet is ők teremthették, és örökül kaptunk mindent" - állítja egy paleoasztronautikával foglalkozó kutató.

Minden, az emberi fajt megelőző alkotás az ő művük. Az egyiptomi piramisok és az azokat időrendben megelőző egyéb piramiskezdemények is, akárcsak azok a prehisztorikus több millió éves rétegekben rekedt dolgok, mint lábnyomok, különféle kőeszközök, balták.

Az emberiség ahogyan egyre mélyebbre ás le saját múltjában, hogy válik egyre nyilvánvalóbbá Az, hogy a Föld nem a miénk: azt csak örökül kaptuk egy nálunk sokkal nagyobb, és fejlettebb fajtól, a nefilimektől.

Ez a faj egy ember előtti civilizációhoz tartozott. Több méter magasak voltak, emberszerűek, de nem teljesen emberek.

A legendák szerint a mennyből letaszított félistenek voltak, ami a mai modern értelmezés szerint annyit tesz, mint száműzött földönkívüliek.

Idővel beolvadtak az emberi vérvonalba, és hatalmas példányaik szép lassan szűk populációkká olvadtak, míg végül eltűntek a bolygónkról.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély összeesküvés óriások nefilimek rejtlélyek


Megtekintések száma: 33403





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet