Ősi óriásról készült több évtizedes légifelvétel borzolja a kedélyeket!

2021. november 27., szombat




Egy 1942-es fénykép alaposan feladja a leckét a történészeknek!

Ha a lenti kép igazi, akkor ez lehet az első és legkomolyabb, modern érában készült bizonyíték arra, hogy valóban éltek a Földön rajtunk kívül még más értelmes lények.

Ezek a lények pedig egy óriási humanoidokból álló értelmes faj képviselői lehettek.

Olyan emberek, melyek több méteres magassággal rendelkezek, és az ősi Amerika egyes vidékein kisebb-nagyobb kolóniákat alkottak.

A szóban forgó felvételt 1942 decemberében készítették. A felvétel készítője egy vadászgép pilóta volt.

Ha a fotó tényleg hiteles, akkor ez egyúttal azt is jelenti, hogy 1942-ben MÉG élhettek óriások a Földön, a modern civilizációtól elszigetelten.

Az óriásokról egyébként maga a Biblia is többször említést tesz, és gyakran nefilimekként illeti őket.

Ezek a lények félig istenek voltak, félig pedig már emberek. Lényegében a Földre száműzött istenek, akik keveredtek az emberi fajjal. Ezek képesek voltak több száz évig is élni, ellentétben az emberekkel.

1988-ban a Bild magazin is beszámolt egy újabb bizonyítékról: akkor egy 38 centiméter hosszú mumifikálódott ujjat találtak valahol, és erről készítettek egy fotót. A fénykép az egész világot bejárta.

Persze a kérdés továbbra sem volt tiszta a fényképekkel kapcsolatban, főleg a légifelvétel volt kérdéses, hogy tényleg igazi volt-e.

Rengeteg szakértő vizsgálta meg, többen utána néztek a fotó háttértörténetének, és furcsa dolgok derültek ki: először is az, hogy nem is nagyon volt háttértörténete.

Másodszor az is furcsa volt, hogy a képen látható, a ködben felsejlő óriás alakja egy korábbi norvég film egyik szörnyére hasonlít.

nem egyértelmű, hogy egy ügyesen összemanipulált képről van-e szó, mindenesetre nem önmagában csak a fénykép igazolja az óriások létét itt a Földön, hanem egyéb számtalan régészeti lelet, és ősi szövegek feljegyzései.

Az óriások elveszett múltja tehát beszél hozzánk, és a történelem tudományához...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek óriások történelem nefilimek tiltott régészet


Megtekintések száma: 201557





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet