Ősi piramisok a Grand Canyonban: előző emberiség és elveszett civilizációk

2021. június 9., szerda
Bizonyítékok utalnak arra, hogy a Grand Canyon geológiai formációi ősi mesterséges piramisok lehetnek, melyek kapcsolatban vannak az egyiptomi kultúrával. Radioaktív idegen szerkezetek lehetnek a belsejükben, honnan volt meg az ősöknek a tudásra arra, hogy ilyet építsenek? Nekik is az ősi idegenek segítettek, akik Egyiptomban is leszálltak?  A Grand Canyon ősi piramisainak titka.

Oka van annak, hogy a Grand Canyonban található egyes műemlékek neveit az egyiptomi kultúrában is fellelhető nevek alapján nevezték el.

Persze nem arról van szó, hogy az egyiptomi kultúra valahogyan itt is jelen volt az ősi időkben, hanem arról, hogy egyes bizonyítékok arra utalnak, hogy a nagy özönvíz előtt még teljesen máshogy festett a táj.

A kanyonban található geológiai formációk ugyanis nagy valószínűséggel mesterségesek, legalábbis egy részük. A jelek azt mutatják, hogy egyes formációk ősi piramisok lehettek.

Piramisok hatalmas tömbjei lehettek egykoron a Grand Canyon részei. Ez azonban nem minden. Egy még érdekesebb, és még megdöbbentőbb összefüggésre is rábukkantak a kutatók.

Az Orion hét csillagának állása - beleértve az Orion-öv csillagait - pontosan ugyanolyan állásban, és távolságban vannak egymástól, mint a Gizában található piramisok, és a Grand Canyon piramis-szerű formációi.

orion-ov-osszefugges

Egyiptomiak egyértelműen nem voltak jelen a kontinensen akkoriban, sem pedig később. Ez az összefüggés mégis kísérteties, és szinte megmagyarázhatatlan.

orion-ov

Az egy dolog, hogy az egyiptomi nép hogyan volt birtokában a tudásnak az Orion-öv csillagainak állásával kapcsolatban, melyhez az ősi tudást nagy valószínűséggel idegenektől kapták, az viszont nem lehet véletlen egybeesés, hogy ugyanezzel a tudással a Grand Canyonban élő egykori civilizáció is rendelkezett.

Ráadásul a Grand Canyon bizonyos helyeinek rendkívül érdekes nevet adtak. Egy részük, főleg a főbb pontokat összekötő helyek, formációk egyiptomi elnevezésűek. Ez nem lehet véletlen.

grand-canyon-piramis

A másik dolog az, hogy a legtöbb név valamilyen titkos szervezetre vezethető vissza. Sokan úgy vélik, hogy ezek tulajdonképpen szabadkőműves nevek és információk, és azért vágnak egybe az egyiptomi elnevezésekkel, mert mindkét helyzet ugyanazon megfejtés tartozik, ugyanazon titok, mely titkot a szabadkőművesek társasága őrzi évszázadok óta.

Hogy mi lehet ez a titok? Nem tudni, de biztosan megmagyarázná az egyiptomiak és az amerikai őslakosok közti kapcsolatot, melyek nagy valószínűséggel az idegeneket jelentik.

Hiszen abban az időben csak az idegenek voltak képesek mindkét civilizációval kapcsolatba lépni.

Az ősi tudást a csillagokkal kapcsolatban mindkét népnek átadhatták.

Ha tényleg piramisok maradványai lehetnek a Grand Canyonban, mi lehet a belsejükben? - tennék fel sokan a kérdést a feltételezés kapcsán.

A kutatók szerint ezek a piramisok éppen úgy lettek felépítve, mint az egyiptomi piramisok, azonban a nagy özönvíz idején a piramisok jó részét elmosta a katasztrófa. Hogy ezeknek a piramisoknak vannak-e titkos szobák, netán sírok a belsejében, már megoszlanak a vélemények.

Egyesek szerint nem üregesek, mert bár egyiptomi stílusban épültek, Amerikában nem volt olyan túlvilág és halál kultusz, mint Egyiptomban, így nem volt kit a piramisok belsejébe temetni. Mellesleg Egyiptomban is találtak már számtalan olyan piramist, melyeknek nem volt belseje.

Érdemes azt is megemlíteni, hogy nemrégiben már találtak egy nagyon érdekes helyet a Grand Canyonban, méghozzá egy elveszett, földalatti várost.

osi-foldalatti-varos-grand-canyon

És ez még nem minden. A földalatti városban rengeteg óriási lényt - embert, vagy humanoidot, ki tudja? - ábrázoló kőszobrot találtak. Vajon ez is egyfajta kapocs lenne az égi lényekhez, vagy Egyiptomhoz?

Egy másik elképzelés szerint rejtett bejáratai vannak ezeknek a Grand Canyonban nyugvó piramisoknak, melyek az idők során beomlottak, teljesen megsemmisülnek. A komplexumok mélyén azonban sírkamrák, rejtett szobák lehetnek.

Hogy mit rejthetnek ezek a szobák, arra vad teóriák tucatjai állnak rendelkezésre. Egyesek szerint ősi indiánok szellemeit zárták ezekbe a piramisokba, mások úgy vélik, hogy radioaktív idegen szerkezetek vannak elzárva a mélyükön betonszarkofágokba.

Az igazság csak akkor fog kiderülni, ha egyszer valaki bejut egy ilyen beomlott, elrejtett bejáraton át. Azonban egyelőre a közvetett bizonyítékok általi feltételezés is heves vitákat váltott ki a történészek és régészek között.

rejtély rejtélyek ősi idegenek


Megtekintések száma: 21207

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet