​Ősi piramisok az Antarktiszon: az előző emberiség lakta egykor a kontinenst?

2023. június 28., szerda




Az örök jég birodalma alatt húzótó, kilométeres ősi városok létezéséről állítólag a NASA már évtizedek óta tud és expedíciókat is szerveztek a mélybe.

Azonban amit odalent találtak, azt jobbnak látták elhallgatni…

Mi van, ha tényleg egy előrehaladott kultúra fejlődött itt ki, és maradtak még más egyéb építmények a jég alá temetve? Mindeddig ez a kutatócsoport nem adott ki több információt a felfedezésükről, bár legutóbb pár képet kiszivárogtattak az interneten.

Az ősi emberek építette piramisok sokkoló felfedezése örökre meg fogja változtatni az emberi történelemről alkotott elképzelésünket.

Tudósok és egyiptológusok régóta gyanították, hogy a Szfinx sokkal régebbi, mint ahogy először megbecsülték, talán több mint 10.000 éves. Felfedezték az ősi szobron a víz erózióját, mely elmeséli a klímaváltozás történetét pár ezer röpke évben, az esős forró dzsungeltől egészen a sivatagig.

Ha az egyiptomi klíma ilyen gyorsan megváltozott, lehet, hogy az antarktiszi klíma is drasztikusan változott meg ugyanakkor?

Legendák szólnak az antarktiszi piramisokról és az elveszett Atlantiszról, melyet nem csak a víz borított el, hanem a jégbe van zárva.

„A tizenkét világ piramisának mítosza” c. könyv szerzője James Donahue írt le egy legendát 2006 márciusában:

„Először is – állítja – az Antarktisz jege alatt van.

A többi Tibetben, Lemuriában (egy legendás elveszett kontinens a Csendes Óceán térségében) Atlantiszban, Mexikóban, Peruban, Európában, Ausztráliában, Kanadában, Közép keleten, az Egyesült Államokban, és végül Egyiptomban. Azt hiszem, a piramisokat, vagy legalábbis azok maradványait, megtalálták.”

Ez a struktúra egy kapu más csillagrendszerekbe, és az a funkciója, hogy segítse az idegen lények jövését-menését, akik szintén a Föld történelmének részei.

„Ezek a lények a bolygónkra jöttek nagy űrhajókkal, és kapcsolatba léptek azokkal, akik a Földön éltek, a víz alatt és a szárazföldön.”

„És amikor ezt a könyvet megtalálják, a jég el fog olvadni erről a helyről, és felfedi az űrhajókat, és a piramisokat, amit kreáltak, az utókor számára ez egy emlékeztető a munkájukra és arra, hogy kapcsolatba léptek velünk.”

A globális felmelegedés azt jelzi, hogy mind az Arktisz és az Antarktisz régiói olvadnak.

Sokan közülünk szemtanúi lesznek annak, amikor az Antarktisz egész kontinense feltárul, és látni fogják az ősi dolgokat, amelyek ott léteztek valaha.

Ha egy hatalmas piramist és űrhajót találnak ott, az örökre meg fogja változtatni a gondolkodásunkat a világról.

Ezidáig nem sikerült újra felépíteni a nagy piramisokat. Legutóbb a kínai piramist próbálták, de az egy katasztrófa volt.

Egyszerűen nincs meg hozzá a technológiánk.

Tehát a kérdés az, hogy ki vagy mi hozta létre ezeket az antarktiszi piramisokat. És mit hagytak ránk?

Egy másik elmélet azt állítja, hogy ugyna valóban az emberiség művei lehetnek, azonban nem ebben a világkorszakban, hanem egy ezt megelőzőben.

Vagyis a Föld története jóval régebbre nyúlik vissza, és a múltban többször kialakulhattak emberi civilizációk, melyek aztán a múltban újra és újra elbuktak.

Az ezt az elméletet kidolgozó tudósok szerint jelek és régészeti leletek arra utalnak, hogy a jelenlegi emberiség már a hatodik a sorban.

Eddig az előző öt közül mind rálépett az önpusztítás végzetes ösvényére, nyomukat pedig talán épp az Antarktisz több millió éves jege zárta magába…


Megtekintések száma: 76429





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet