Ősi piramisok és több ezer éves építmények nyomai az Antarktiszon: elveszett civilizáció, vagy az előző emberiség nyomai?

2019. február 12., kedd
A távoli déli kontinens, az Antarktisz mindig is piszkálta a felfedezők, de még az egyszerű emberek fantáziáját is. Sok mindent nem tudunk a titokzatos földrészről, de amit mégis, az remek táptalajt ad a mindenhol ufókat és letűnt civilizációkat kereső kalandoroknak.

A főként pingvinek által lakott földrészen néhány kutatóállomáson kívül hivatalosan más nincs, de minduntalan felröppennek a hírek a titkos náci tengeralattjáró bázisokról, földönkívüliek támaszpontjairól, vagy éppen a Föld közepén található titokzatos belső világ lejáratáról.

Újabban boldog-boldogtalan ősi romokat és főként hatalmas piramisokat talál a Goggle Earth műholdas térképeinek segítségével.

Állítólag ezek a hatalmas piramisszerű struktúrák öregebbek még a gízai piramisoknál is, és egy letűnt, ősi civilizáció építette őket földönkívüli technológia segítségével.

A legújabb felfedezés ismét egy ilyen hatalmas építményről szól, ami a képeket elnézve talán nem is véletlen. 

Tényleg piramisnak néz ki felülről. Tisztán kivehető a négy oldala, és az éleik is.

Az ufológusok tobzódnak az ötletektől, hogy mi célt szolgálhatott az ősi építmény, és kik hozták létre...A geológusok szerint azonban ezek korántsem mesterséges építmények.

Csupán az errózió természetes folyamata által alakultak ki ezek a különös formák.

Ráadásul az ősi antarktiszi piramis-elmélet kedvelői sokszor elfelejtik, hogy a kontinens már évmilliók óta jég alatt van, ami évről évre vastagszik. 

Helyenként elérheti akár a 3000 méteres vastagságot is, így aligha kandikálhat ki bármilyen ősi építmény a jég alól. Illetve az eltelt rengeteg évezredek alatt, ha voltak is bármilyen romok a jég alatt, annak mozgása és súlya, már réges-régen szétmorzsolhatta azokat.

A hivatalos elméletet azonban sokan nem hiszik el.

Komoly bizonyítékok vannak rá, ugyanis, hogy ez nem így van, és valóban van valami a jég alatt...

OSZD MEG másokkal is!

Forrás : Ripost

rejtély rejtélyek antarktisz piramisok


Megtekintések száma: 16303

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet