Ősi szerkezet nyomait találták meg a Marson, félig a felszín alá temetve: rejtett technokrata civilizáció?

2023. augusztus 2., szerda




Tagadhatatlanul mesterségesnek látszó struktúrák kerültek elő egy műholdas felvételen, mely bizonyíthatja azt, hogy egy fejlett civilizáció élhetett egykoron a vörös bolygón.

Döbbenetes dologra bukkantak az egyik Mars felszínéről készült anyagon. A műholdas fotón egy olyan struktúra látható, ami mesterségesnek látszik.

Párhuzamos, egyenes vonalakkal rendelkezik, természetes eredettel nem magyarázható élekkel, és egy hatalmas ovális mélyedéssel az oldalán.

Több szempontból is úgy gondolják egyesek, hogy ez egy ősi gigantikus szerkezet lehet, mely a Mars vörös pora alá van temetve. Ezek a nyílegyenes vonalak egyértelműen kirajzolják a tárgy, vagy a komplexum alakját.

Több szakértő is lekezdte vizsgálni a képet, és a rajta látható anomáliát. Köztük több olyan kutató volt, akiknek nagy tapasztalata van a műholdas felvételeken feltűnő romok vizsgálatában, és szinte mindegyikük azt mondta, hogy feltehetően valamiféle olyan dolog látható rajta, amit nem a természet erői formáltak.

Vagyis végső soron egy bizonyíték lehet a fejlett marsi civilizáció létezésére.

A NASA szakemberei szerint csak illúzióról van szó, ami ellentmond a sokat látott szakemberek véleményének. Senki sem tudja pontosan, hogy mi is lehet félig a felszín alá temetve.

Egyesek szerint egy csillagjához hajtóműve látszik ki a hasadékból, mások szerint egy kozmikus csillagkapu lehet. Megint csak más véleményke szerint valamiféle mesterséges épület maradványai lehetnek, vagyis romok.

Számtalan, tagadhatatlanul mesterséges tárgyat és alakzatot fedeztek már fel más, Marsról készült műholdas felvételen.

Ezek egy részén tavak, marsi öntözőcsatornák láthatóak, de van olyan is, amin ősi városok romjai, úthálózatok tűnnek fel.

A nagy kérdés az, hogy a NASA miért tagadja még mindig a nyilvánvalót?

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen mars idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 61886





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet