Ősi szerkezetek: istenek gépezetei ejtették ámulatba az ókori civilizációkat?

2018. június 4., hétfő
Abban már az ókor emberek is biztos volt, hogy nem evilági gépekről van szó. Földönkívüli technológián alapultak?

Földönkívüliek és a múlt. A paleoasztronautika hívei szentül hiszik - egyre több tudós és rész szerint nem is alaptalanul - hogy idegen vezették végig az emberiséget a fejlődés útján, egészen mostanáig.

Sőt, akadnak olyan nézetek, amik szerint még most is rajtunk hagyták óvó tekintetüket.

A múltban, főleg az ókorban számtalan feljegyzés keletkezett, melyek olyan szerkezetek írtak le, amik nem csak a józan észnek mondtak ellent, de az akkori, sőt, még a mai tudományos és fizikai ismereteinknek is.

lebegő tárgyakat láttak az égen, fénylő korongokat.

Egyes leírások és krónikás feljegyzések pedig arról írtak, hogy hatalmas pajzsok haladtak keresztül a Nap előtt az égen.

Ezek egyértelműen olyan objektumokat írtak le, amik már akkor képesek voltak az égen repülni, amikor még egyetlen ember alkotta szerkezet sem.

Sőt, a Wright fivérek által megépített gép valójában az ősi idegenek által hátrahagyott agenda, azaz szellemi és tudományos hagyaték kiteljesedéseként is felfogható.

Sokan nem tudják, de egyes elméletek szerint a repülés tudományát, de még a tűz megalkotásának - a tűzgyújtásnak -a  titkát is az idegenektől kaptuk.

Prométheusz istent úgy ismerik, mint azt az égi entitást, aki ellopta az istenektől a  tüzet, és az embereknek adta.

Zeusz erre megharagudott, büntetésül elvette a tüzet az emberektől, hogy sötétben legyenek és nyersen egyék a húst. Prométheusz (hogy Zeuszt kiengeszteljék) azt javasolta az embereknek, hogy mutassanak be áldozatot az isteneknek, és erre a célra megölt egy bikát.

Mikor azonban az istenek megérezték a sülő hús illatát, Prométheusz újra kicselezte őket: két tálra tette az elkészült ételt, a húst elrejtette csontok és inak alá (hogy a hús majd az embereknek maradjon), míg a csontok nagy részét zsírral takarta el, és megkérte Zeuszt, válasszon közülük. Zeusz sejtette, hogy csel van a dologban, de mégis azt a tálat választotta, amelyiken a zsírral takart csontok voltak.

Mikor rájött a csalásra, éktelen haragra gerjedt, és büntetést szánt nemcsak az embereknek, de a hazug istennek is.

Sokak szerint Prométheusz valójában egy ősi idegen volt, aki a saját civilizációja parancsát megtagadva megmutatta az emberiségnek a tűz kezelését.

Mások szerint az egész egy képletes dolog, és arról lehet szó, hogy az ősi idegenek egy kisebb csoportja adta át a tüzet, azaz a fényt, mint ősi technológiai tudást az emberiség fejlődése érdekében.

Az emberiség sötét múltja számtalan titkot rejt még ma is.

Ezeket pedig a mainstream régészet minduntalan próbálja az emberiség és a közvélemény elől eltüntetni...

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 14322

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet