Ősi tank lehet a Hold felszínén?

2017. május 12., péntek




Egy felszínről készült felvételen egy tankra emlékeztető alakzat tűnik fel, melyről a tudósok is csak találgatják, hogy mi lehet.

A Holdnak mindig is megvoltak a maga kis titkai, és különleges felszíni formációi. Már az első űrhajósok között is rengeteg különféle pletyka és szóbeszéd keringett arról, hogy némelyikük fényjelenségeket, míg mások fura alakú sziklákat láttak a Holdra szállások során.

Aztán valamiért hirtelen félbeszakadt minden, és az ember azóta sem látogatta meg kozmikus szomszédunkat.

Azóta pedig rengeteg különféle összeesküvés elmélet látott arról napvilágot, hogy mi volt ennek az oka.

A legtöbben úgy sejtik, hogy rengeteg azonosítatlan, mesterséges struktúrát találtak, melyek egy ősi, szunnyadó civilizációra utalnak.

Azóta rendre kerülnek elő olyan műholdas képek, melyeken mesterséges alakzatok tűnnek fel a felszínen.

Most legutóbb például egy olyan téglatestszerű tárgyat, vagy sziklát fedeztek fel, mely kísértetesen hasonlít egy modernkori tankra. Azonnal meg is indultak a különféle találgatások arra vonatkozóan, hogy ez valóban egy szerkezet lehet-e, vagy "csak" egy derékszögekkel rendelkező szikla.

Ha csupán egy szikla, az is eleve furcsa, hiszen a természet nem dolgozik derékszögekkel.

Természetesen nem valószínű, hogy valóban egy igazi tank lenne a felvételen, de az igen, hogy a szikla, ami hasonlít egy tankra, mesterséges struktúra.

A Holdon senki sem tudja, hogy milyen szelek fújtak annak idején, és mikor volt egyáltalán légköre, de geológiai folyamatok voltak.

Viszont ezek sem magyarázzák meg feltétlen a szokatlan, hol kupolás, hogy piramis alakú képződményeket...

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 151017





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet