Ősi térkapuk kötötték össze az univerzum kozmikus átjáróit: a letűnt civilizációk a kozmosz lényeivel voltak kapcsolatban?

2023. december 1., péntek




A világ egyik legnagyobb sötét titkait rejthetik?

Eltűnő civilizációk a múltban: talán nem is véletlenül tűntek el? nem sokan tudják, de számos letűnt kultúra írt le olyan dolgokat, amik a mai tudomány számára is érthetetlenek.

Az ősi népek a kozmosszal való szakrális kapcsolata szintén ilyen. 

Látták a csillagokat, még a csillagképeket is megfigyelhették több ezer év alatt, azt azonban nem tudják megmagyarázni a tudósok, hogyan voltak ilyen hatalmas csillagászati ismeretrendszer birtokában.

Ott van például a dogon törzs. A dogonokról régóta kering egy legenda, miszerint ősi istenek leszármazottai, és kapcsolatban is álltak elődeikkel.

Ők halmozták el őket technológiai, de főleg szellemi tudásalappal, és innen tudnak hihetetlenül sokat a csillagokról.

találtak ugyanis olyan több ezer éves barlangrajzokat, melyeken csillagrendszerek vannak ábrázolva, olyan viszonyrendszerben, amit csak a 19. század után fedeztek fel. Egészen addig egyszerűen nem tudott a létezéséről az emberiség.

Vajon a dogonok honnan tudhatták...?

Sokan vélik úgy, hogy az idegenek, azaz az ősi isteneknek hitt égi lények nem mindig az égből érkeztek. Ez egyúttal alátámasztaná azokat a legendákat, megemlékezéseket, melyek "túlvilági" átjárókról írtak.

Az ősi civilizációk mindegyike írt ilyen kapukról.

Ezeken át tudtak a népek halottai eggyé válni a kozmosszal. Csak hogy értsük: feltételezhetően az egyiptomi piramisok is ilyen kozmikus átjáróként funkcionáltak, melyeken át az uralkodók eljuthattak a kozmoszba.

Egyfajta transzportációs rendszerek voltak, amiik többféle alakot ölthettek.

Volt ahol piramisok, míg máshol semmibe nyíló kapuk, vagy épp kőkörök - Stonehenge - formájában voltak jelen a Föld különböző pontjain.

Ez megmagyarázza azt, hogy miért érezhető egy máig megmagyarázhatatlan közös alap az egyes kultúrák között, amiket több ezer kilométer - akkoriban még szinte leküzdhetetlen táv - választott el egymástól, és hogy hogyan lehetett az, hogy egyes dolgokat egymástól függetlenül "találtak fel" a kultúrák.

A paleoasztronautika hívei azt mondják, hogy iylen portálok kötötték össze az egyes galaxisok világait a miénkkel, emellett az egyes földrészeket is.

Vagyis átjárást biztosítottak a kultúrák között, ez pedig leküzdhetővé tette a távolságokat.

Időnként pedig a kozmosz lényei keltek át ezeken az átjárókon.

Az is sokatmondó, hogy azok a kultúrák, melyek rendelkeztek ilyen átjárókkal, nagyrészt mind eltűntek a Föld színéről, vagy legalábbis egy részük egyszerűen felszívódott.

Az Angkorwat egykori építőiről, és az ott élő civilizációról sem tudni túl sokat, és az is rejtély, hová tűntek, mi lett velük, akárcsak az Amazonas őserdeiben élő bizonyos törzsekről, vagy az Afrikában élőkről...

A mai napig működőképesek lehetnek ezek az ősi kapuk, de a modern gondolkodásmód, a jelen technológiája nem képes megérteni még ezek működését, ehhez a több ezer éves tudás újra elsajátítása lenne szükséges.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ősi idegenek ősi technológia kozmosz letűnt civilizációk


Megtekintések száma: 214024





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet