Ősi űrhajósokat ábrázoló több ezer éves leletek az egykori idegenek látogatásának mementói

2017. április 13., csütörtök
A most következő leletek és a róluk készült képek mind valósak. A tudomány és a régészek legnagyobb megrökönyödésére.

Ősi idegen űrhajósok, ókori asztronauták. Mind mesének tartottuk korábban ezeket a legendákat, mendemondákat, az égből alászálló istenekről, azonban a történelem, és a földből előkerülő leletek, melyek ellentmondtak az idővonalunknak, lassan áttéríttetek egyre több embert.

Egyre többen gondoljuk ma már úgy, hogy az őskorban, illetve az ókorban idegen, és tőlünk jóval fejlettebb civilizációk éltek itt velünk a bolygón, vagy látogattak minket.

Az ugyanis egészen biztosan nem lehet véletlen, hogy minden kultúrában megmaradtak bizonyos lenyomatok, melyek ugyanazt a dolgoz, vagy alakot, alakokat hivatottak ábrázolni.

Egymással soha nem kommunikáló, időben is eltérő korban élt civilizációkról beszélünk.

Ezekben mindben van valami közös. Itt nem csak arról van szó, hogy érdekes és rejtélyes módon minden nagyobb virágzó civilizációnak voltak égi istenei, komoly csillagászati ismeretei, magas kultúrája, és asztronautákra emlékeztető faragásaik.

Arról van szó, hogy a Földön élt összes nép, összes birodalom mind egyetlen globális jelenség által volt összekötve: az idegenek által.

Egyes törzseknél, például Afrikában még vannak ma is olyan szertartások, melyek keretében a bennszülöttek kosarakra hasonlító ruhát öltenek magukra, és táncolnak.

Vajon a véletlen műve lenne-e, hogy ezek egy az egyben úgy néznek ki, mint a modern űrhajósok ruhái, ahogyan az ősi időkben látták volna?

A képeken jól látható, hogy a világ minden tájáról összegyűjtött leletek nagyon is hasonlítanak egy űrhajós ábrázolásra. A szkafanderek alakja és látványa szinte letagadhatatlan.

Ilyen szkafanderes alakok egyébként feltűnnek még különféle barlangrajzokon is, sék sok ezer éves - akár ember előtti - falrajzokon. Ha valóban nem idegen asztronauták láthatóak rajta, akkor mik? Erre nincs ésszerű magyarázata a tudósoknak.

Az alábbi képen egy maja kőfaragás látható, ami szintén egy az egyben zavarba ejtő, ugyanis szemmel láthatóan nem egy emberi lényt ábrázol, hanem valamiféle humanoid - és talán állati - vonásokkal rendelkező lényt.

Ha jobban megnézzük, nem csak a szemei körüli dolgokból vehető ki, hogy valójában egy szkafandert visel, hanem a hátára erősített kis valamiről is, melyből csövek lógnak ki, feltehetően valamiféle oxigéntartály lehetett.

A Pacal - maja - király sírjában is találtak már érdekes dolgokat. A kripta közepén állt ugyanis egy szarkofág - mint a későbbiekben kiderült, Pacal király maradványaival.

Az igazi meglepetést azonban a sírkövet díszítő féldombormű okozta: félig fekvő férfit ábrázolt, amint egy füstöt vagy tüzet kibocsátó tárgyat vezetett.

Egyértelmű kozmikus utalás egy esetleges űrhajósra. Korábban már számtalan faragás került elő, mely különféle űrhajósokat ábrázolt, vagy szkafanderes alakokat.

A maja civilizáció egyértelműen kapcsolatban állhatott az idegenekkel, hiszen nem valószínű, hogy ők maguk képesek lettek volna komoly technológiai alapokon nyugvó repülő szerkezetet építeni. A maja civilizáció ugyanis a többi civilizációhoz képest fejletlenebb volt, inkább kulturális, matematikai és vallási szempontból haladták meg jóval a korukat.

Ezen a képen pedig egy ősi meghajtási rendszer egy darabja, valamiféle hajtómű váza látszik, legalábbis a paleoasztronautika híve szerint.

Egészen elképesztő, hogy ezek az ősi idegenek milyen technológiát hagytak hátra az emberiségre.

A modern ember mára elfeledte ezt a tudást, és napjainkban próbál lassacskán visszatalálni oda, ahol az ősi tudás rejlik. Talán még sikerülhet nekünk, mire végleg pusztulásra leszünk ítélve, és tönkretesszük saját bolygónkat...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ufó ufók idegen idegenek ősi idegenek ősi űrhajósok


Megtekintések száma: 252451

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet