Ősi városok láthatóak a Mars felszínén? Döbbenetes felvételek

2023. június 14., szerda




Titokzatos felvételeken látszik, ahogy szabályos falú, párhuzamos struktúrák futnak végig több száz, vagy akár több kilométeren át a Mars porában. Idegenek ősi városairól van szó, vagy valami más mesterséges dologról? 

Miért nem mond ezekkel kapcsolatban semmit sem a NASA? A Mars és a Föld állítólag testvérbolygók voltak, egy azon civilizációval, ezért egyeznek meg egyes marsi struktúrák az ősi Földön található építményekkel.

A Mars talán az egyik legtöbb titkot rejtő égitest a naprendszerünkben. Nem csak azért, mert alapvetően szomszédok vagyunk, és nagy eséllyel terraformálni lehetne a bolygónkat, mert nagymértékben hasonlít a Földre, hanem azért, mert több olyan dolgot is felfedeztek már a felszínén, ami arra enged következtetni, hogy a NASA valamit elhallgat előlünk.

Vagy csak nem a teljes igazságot mondják el az embereknek…

Élet az ősi Marson

A NASA régóta van azzal vádolva, hogy információkat tart vissza. A jelenleg is monopolhelyzetben lévő űrügynökséget rengeteg összeesküvés elmélet fűzi az élethez, és az ősi élet, fejlett civilizáció nyomaihoz a Marssal kapcsolatban.

Akadnak olyan teóriák is miszerint az Európai Űrügynökség – ESA – Mars szondája sem véletlen semmisült meg, és valójában a NASA szabotálta az akciót, mert nem akarta, hogy egy harmadik fél is rájöjjön arra, hogy pontosan mi folyik a Marson.

A Mars ugyanis nem teljesen az, aminek látszik. Régen biztosan volt rajta élet, ezt ma már senki sem vitatja. Azt viszont igen, hogy milyen jellegű lehetett ez az élet, ugyanis sokan azt mondják, hogy csak mikrobiológiai szintű lehetett, mivel nem találkoztunk még csontokkal és egyéb fosszíliákkal a Mars porában.

Nos, ez így szintén nem igaz, hiszen a Mars felszínén már számtalan alkalommal találtak megdönthetetlen bizonyítékot az összetettebb élet létezésére.

Gondoljunk csak a Marsi kőzetekben lerakódó, évmilliók alatt megkövesedett kagylóhéjakra és egyéb tengeri élőlények maradványaira, lenyomataira.

Más egyéb, komolyabb felépítéssel rendelkező lények csontjait is megtalálták már, melyek egyszerűen kizárt, hogy csak sziklák legyenek, bár a NASA sokszor ezt próbálja beadni az embereknek.

Hosszú falak, mesterséges struktúrák

Hosszan futó, egyenes, falszerű képződményeket is találtak már a Marson „járőröző” szondák, melyek egyes fotókon még ki is vehetőek. Ezekre szintén nem adott soha magyarázatot a NASA, vagy csak elintézte annyival, hogy optikai csalódás az egész.

Az egyik ilyen fotón is jól látszik, hogy ezt nem a természet alakította ki, vagy a szél, hanem mesterségesen építette fel valaki, vagy valami, még nagyon régen.

Mintha ezek a hosszanti falak óriási ősi városok falai lennének. Ezzel a feltételezéssel nem is állunk annyira távol az igazságtól.

Azok, akik hisznek a Marsi élet létezésében, meg vannak róla győződve, hogy a műholdfotókon megfigyelhető, szabályos rács-szerű hálózatok és struktúrák ősi városok, a Mars porába temetett látképei lehetnek.

Vannak olyan városok, mint a fotón látható is, ami közel egy kilométeres hosszan terül végig a Marsi tájon. Szabályos téglalap alapon nyugszik, ami szintén cáfolja azt, hogy a természet alakította volna ki. Jól láthatóak az utcák, és a különböző épületek, és az egész anomáliában fölfedezhető valamiféle belső szabályrendszer.

Voltak, akik össze is hasonlították a Földön készült ősi városokról készített felvételekkel, és kísértetiesen nagy hasonlóságot mutattak.

A Mars és a Föld testvérbolygók voltak, egy azon civilizációval

Egy feltételezés szerint nem véletlen az, hogy a Marson talált piramis alakú, néhol gúlaszerű képződmények kísértetiesen hasonlítanak a Földön megtalálható alakzatokra, főleg az egyiptomi civilizáció által emelt épületekre.

A Mars és a Föld ugyanis évmilliókkal ezelőtt testvérbolygók voltak. Két ugyanabból a vérvonalból származó, de külön-külön utat járó civilizáció élt a két egymás mellett keringő bolygón.

Az egyiptomiak szoros kapcsolatban álltak ezekkel az égi testvérekkel, mígnem egy ismeretlen eredetű kataklizma el nem törölte az életet a Marsról.

A katasztrófa következtében a Mars légköre elszökött, a felszín pedig élhetetlenné vált, így az ott élő civilizáció kipusztult, vagy továbbállt a csillagközi térbe, másik bolygó után kutatva.

A NASA mindent megtesz, hogy ezt az információt elhallgassa előlünk, hiszen az embereket megdöbbentené, ha tudnák, hogy egy velünk rokon faj élhetett, és fejlődhetett ugyanúgy, ahogyan mi, csak a Marson.

Az igazság azonban nem tartható titokban örökké és előbb vagy utóbb, de ki fognak szivárogni olyan dokumentumok, bizonyítékok, melyek alátámasztják az állításokat.

tudomány idegen mars marskutatás nasa idegenek összeesküvés élet a marson idegen civilizációk marsi élet


Megtekintések száma: 138903





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet