Összeül a világbizottság Magyarország miatt. mindent el akarnak venni tőlünk?

2018. április 16., hétfő




Brüsszel nem törődik bele, hogy hazánk nem hódol be az EU diktatúrájának és a kvótáknak!

Nincs mese, nem fogja senki anyniban hagyni, hogy Magyarország győzött, és demokratikus választások keretében egy erős kegitimitású, nemzeti kormány komrányozza hazánkat.

Brüsszel már a választások előtt belengette, hogy nem fogja hagyni, hogy a magyarok fölérendeltnek érezzék magukat ebben a harcban.

Egy pillanatnyi pihenést sem fognak a magyar népnek hagyni, ugyanis támadásba lendülnek, már a választások után néhány nappal meg is tették ezt.

A világbizottságot is életre hívják csak azért, hogy szankciókkal büntessék meg hazánkat.

Frans Timmermans Magyarország régi bírálója, ő a bizottság egyik fő embere.

Korábban elmondta a kvóták kapcsán, hogy a tagállamok nem hivatkozhatnak a nemzeti szuverenitásukra, függetlenségükre, amikor a migránsok elosztásáról, vagyis a kvótákról van szó. Az alelnök a déli határra épített kerítést is bírálta.

Timmermans nemcsak a magyarokkal hadakozik, a lengyel kormány ellen is többször kikelt.

A politikus szorgalmazta például a lengyelek ellen az úgynevezett “uniós atombomba” élesítését, vagyis a hetes cikkely szerinti eljárás megindítását. (Mindez azt jelenti, hogy bizonyos eljárások után felfüggeszthetik Lengyelország szavazati jogát az egyik legfontosabb EU-s intézményben, az Európai Tanácsban.)

Timmermans kijelentette, a helyzet elemzése után arra jutottak, hogy a kifogásolt intézkedések miatt Lengyelországban már nem garantálható az alkotmányosság és a bírói függetlenség.

Márpedig – mint mondta – a jogállamiság elengedhetetlen feltétele az EU-n belüli együttműködésnek, egy ilyen probléma az összes tagországot érinti, miután az unió működése és ereje éppen a bíróság előtti egyenlőségen alapul.

Sokak szerint az egész arra megy ki, hogy a magyarokat, és minden más, velünk sorsközösséget vállaló, és függetlenséget akaró erőt eltöröljenek, mielőtt az EU-ban elterjed az igazunk.

Ha ugyanis ez megtörténik, akkor az EU darabjaira hullik majd szét...

És nem utolsó sorban a magyar föld is elvész, mert messziről jött idegenek fogják taposni, és lelakni a falvainkat, városainkat, lezülleszteni a közbiztonságot - állítják a szakértők.

OSZD MEG másokkal is!

magyarország európa politika menekültek brüsszel kvóta


Megtekintések száma: 21196





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet