Öt hiba, amit mindenki csak a halál markában lát be

2017. március 5., vasárnap




Kíváncsi vagy rá, hogy a nővérek elmondásai alapján mik ezek?

Életünk végéhez közeledve teljesebb képet kapunk magunkról és hibáinkról. A haldoklók, életük utolsó óráiban átlátják életüket és felismerik hibáikat. A legtöbbet emlegetett felismeréseket gyűjtötték össze a mellettük dolgozó nővérek, hogy azok intelmekként szolgálhassanak az élőknek.

Amikor az ember élete a végéhez közelít, másként látja a világot. A látszat és a színjáték egyszerre értelmét veszti, helyét átveszi az őszinteség.

Ki ismerhetné jobban a halált azoknál, akik nap nap után látják. Az elfekvőben ápolt haldoklók mellett dolgozó nővérek, ismerik a haldoklók utolsó szavait. Szinte alig akad olyan ember, aki halála előtt ne vetne számot életével, akinek ne lenne bánni valója.

Ez az öt hiba, amit a haldoklók bánnak, szolgáljon intelemként azoknak, akik még élnek. A halálos ágyukon megvilágosult öregek üzenete, nekünk szól!

1. Bárcsak hű lettem volna önmagamhoz

2. Bárcsak kevesebb időt áldoztam volna a munkára

3. Bárcsak bátran szembeszálltam volna félelmeimmel

4. Bár több időt szenteltem volna a barátaimnak

5. Bár ne álltam volna, a saját boldogságom útjába

Nekik már nem volt választásuk, de nekünk még van! Válasszuk a boldogságot, keressük a szépséget, mert csak egy életünk van és ha nem vigyázunk úgy elszalad, mintha nem is lett volna!

Forrás: Tudnodkell.info

élet és halál ezotéria elgondolkodtató


Megtekintések száma: 58828





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet