Ötödik típusú találkozások - A kapcsolat kezdetét vette, ez megváltoztatja az emberiséget

2023. november 22., szerda




Április 6-án kerül bemutatásra Dr. Steven Greer legújabb nagyszabású alkotása, az "Ötödik típusú találkozások" című dokumentumfilm, amely a földönkívüliek széleskörű bemutatását tűzte ki célul. 

Dr. Greer hozta létre a világméretű nyilvánosságra hozatali mozgalmat és rendszeresen tájékoztatta az elnököket és az államfőket a földönkívüli jelenségről.

Korábbi munkái, a Szíriusz és az Unacknowledged, a téma iránt érdeklődők finanszírozása eredményeként jöhettek létre, és helyi mozgalmakat indítottak el. 

Ebben a filmben Dr. Greer bemutatja a legveszélyesebb információkat, amelyeket a titoktartásban érdekeltek semmi esetre sem akarnak nyilvánosságra hozni, hogy mindenki megismerje azt az elfeledett spirituális tudást, amely a kulcsát jelenti annak, hogy kapcsolatba lépjünk a fejlett földönkívüli civilizációkkal.

A film soha nem látott felvételeket és fényképes bizonyítékokat tartalmaz, valamint izgalmas interjúkat olyan kiemelkedő szereplőkkel, mint Adam Curry, a Princeton PEAR Lab volt kutatója, a legendás polgári jogi ügyvéd, Daniel Sheehan és Dr. Russell Targ, aki a CIA legtitkosabb távolbalátó programját vezette.

Az üzenetük mindenki számára az, hogy több ezer ember számára már megtörtént a kapcsolatfelvétel. Ez az ő történetük.

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: ÚjVilágtudat


Megtekintések száma: 218828





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet