Özönlenek az ISIS gyerek harcosai Európába: forradalmat fognak szítani, és belülről támadják meg Európát?

2017. november 30., csütörtök
Az ISIS által kiképzett gyerekek gyakran brutálisabb harcosokká válnak, mint azok, akik később, felnőttként van tinédzserként radikalizálódnak.

Mivel az ISIS gyakorlatilag megsemmisült keleten, a harcosai megkezdték szétáradásukat a világban, minden irányban.

Azonban legnagyobb tömegük Európa felé közeledik, és sok száz alvó harcos már át is jutott az EU határain.

Ezek túlnyomó többsége ugyanis gyerekekből áll. Róluk pedig senki sem mondaná meg, hogy terroristák, sőt, az iszlám állam legkegyetlenebb harcosai.

A píszí nagy úr, és egyetlen politikus vagy felelős vezető nem akar amiatt a liberális csürhe elé kerülni koloncként, hogy nem enged be gyerekeket az unióba.

A jelek szerint éppen ezt használják ki a kis harcosok, akik már alig 6-7 évesen kész gyilkológépek, és már tudnak bánni a fegyverrel, torkokat vágnak, lefejeznek. Az iszlám állam látszólagmegsemmisült, de valójában arról van szó, hogy szép lassan újra szerveződik Európa kellős közepén.

Egyre többen értenek egyet abban, hogy Európát belülről bomlasztják majd fel. Először puccskísérletet fognak elkövetni, és szép lassan egyes elemeik beépülnek a hatóságok, és egyéb fegyveres szervek szöveteibe is.

Már napjainkban is több helyen a francia és német rendőri állományban helyet kaptak bevándorlók, akiket elkezdtek radikalizálni messziről jött barátaink.

Eljöhet a nap, amikor ezek a harcosok fegyverekkel az utcán fognak masírozni, legyőzve a rendőrséget, háborúba vonulva a nemzetek katonai szerveivel. 

A végén pedig fiatal gyerekek fognak otthonaikban masírozni, nőket erőszakolni, embereket verni.

Erre vár Európa? Ha igen, akkor nagyon jó úton haladunk, és már nem kel sokat várni erre a borzalmas világra.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség európa iszlám bevándorlás háború


Megtekintések száma: 24453

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet