Pánik tört ki Disneylanden egy rejtélyes fekete korong miatt

2016. június 14., kedd




Pánik tört ki Disneylanden, miután egy fekete korong alakú anomália jelent meg az égbolton. Néhány órával később megfejtették a jelenség okát!

Fejvesztve kezdtek menekülni a gyerekek, majd a felnőttek is, miután pánik tört ki egy az égen megjelenő fekete korong miatt.

A bizarr látvány a semmiből tűnt fel az égbolton, a kisgyermekes családok fejvesztve menekültek!

A gyűrű alakú fekete tárgy, vagy anomália hosszú perceken át láthat volt a tömeg számára. Az emberek egymást taposták, sikoltoztak, többen sokkot kaptak az ijedtségtől, főleg a gyerekek.

A korong közel 45 méteres átmérővel rendelkezett, vagyis hatalmas volt. Nem adott ki hangot, és nem változtatott irányt, csak némán lebegett a tömeg felett, ahol először csak néhányan figyeltek fel rá, majd egyre többen rászegezték tekintetüket, mire nyugtalanság lett úrrá mindenkin, és kitört a pánik.

Rengeteg magyarázat látott napvilágot az eset után, az interneten azonnal megindultak a találgatások. Egyesek a HAARP kísérleti titkos tevékenységét okolták, míg mások

úgy vélték, hogy talán egy portál, vagy valamiféle átjáró lehetett egy másik dimenzióba.

Egy másik elképzelés az idegeneket vette elő és azt gyanították, hogy egy félig álcázott idegen csészealj keringett Disneyland felett. A valódi ok azonban az este után néhány órával kiderült, és elejét vette az összes pletykának.

A közelben lévő, egyik Star Warshoz köthető látványosság részeként egy lángszóró okozta ezt a különös, füstgyűrűt, mely végül felszállt, majd az égen lebegve lassan eltűnt.

Ezt a feltételezést ugyan nem erősítették meg, de sokan valószínűnek tartják, mivel természetes és logikus magyarázatot ad a történtekre.

Ennek ellenére sokakban ott van a bizonytalanság az esettel kapcsolatban. A hadsereg ugyanis már látott korábban füstszerű idegen szerkezeteket.

gyuru-alaku-ufo

1957-ben a hírhedt Fort Belvoir eset kapcsán az amerikai hadsereg egy füstgyűrűre hasonlító idegen korong alakú tárgyat észlelt az égbolton. Ráadásul ebben az esetben nem volt semmi a közelben, ami a fekete korong jelenséget indokolta volna...

ofó disney land pánik


Megtekintések száma: 13882





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet