Papp Lajos Széchenyi-díjas szívsebész: "Egy Isten van: a hitünk egy istennek szól..."

2019. június 3., hétfő




"Az anyag véletlen rendeződése szinte lehetetlen, hogy ezt a világot létrehozza..."

A materialisták az anyagban hisznek. Én tisztelem őket, elvárom tőlük, hogy ők is tiszteljék az én Istenhitemet.

Az emberiség már az idők kezdete óta próbálja bizonyítani Isten létezését, ezt még nagyon nagy nevek is megpróbálták már, olyanok is, akik alapvetően materialisták voltak.

Az anyag véletlen rendeződése szinte lehetetlen, hogy ezt a világot létrehozza.

Dr. Papp Lajos egy remek példát hozott fel Isten létére:

Egy svájci óra rengeteg apró alkatrészből áll melyek együtt alkotják azt a bizonyos óraszerkezetet, mely életre kelti az egészet.

Szedjük szét apró darabjaira egy ilyen órát, majd hajítsuk be az óceánba.

Ezután várjunk, hogy a véletlenszerűség okán ezek az apró, különálló, önmagukban értelmetlen elemek egy pontos időt mutató svájci órává rendeződjenek össze...

Ez LEHETETLEN.

Bárhol, bármikor, bármit vizsgálnak, csodák csodájára járnak a tudósok. A világot még ma sem ismerjük, mert nem ismerjük a Teremtő észjárását, logikáját.

A Teremtő egyetlen egy "élőlényt" teremtett saját képére és hasonlatosságára. Felruházta alkotó értelemmel, ez pedig csak az ember jellemzője. Értelme van az állatoknak is, azonban csak és kizárólag az ember tud valóban ÚJAT ALKOTNI, teremteni!

Az ember kapott ugyanis lelket.

A test, lélek, szellem egységében kell hogy éljünk. Ez az EGÉSZ-ség háromlábú széke, a tartópillérek életünkben - vallja a szívsebész.

Érdemes megfogadnia szavait, tanácsait, mert az életre, a világ nagy összefüggéseire vonatkozóan rendkívüli meglátásokkal bír a doktor úr.

OSZD MEG másokkal is!

egészség spirituális életmód ezo papp lajos


Megtekintések száma: 120715





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet