Paradicsommal dobálták meg Angela Merkelt: az emebreknek már elegük van a túl toleráncs társadalomból? - VIDEÓ!

2017. szeptember 6., szerda
Nagyon sokaknak van már a bögyükben Angela Merkel, német kancellárasszony. Annál is inkább, mert egyöntetűek szinte mindenki szerint komoly oroszlánrészt vállalt Európa elmuszlimosításában.

Ha ő, és az általa kreált Wilkommenskultur nem lett volna, talán negyedennyi migráns érkezik Európába, és nem indulnak meg Afrikából is több millióan.

"Népirtó háborús bűnös. Örüljön, ha ennyivel megússza" - írja egy vélemény a videó kapcsán.

Sokaknak van még hasonló véleménye róla, és vannak olyanok is, akik szerint egyenesen börtönben lenne a helye azért a gaztettért, amit tett.

Nem is véletlen az sem, hogy rengeteg - több ezer - feljelentés érkezett, melyben Angela Merkel a vád szerint hazaáruló, ezért bűnhődnie kell.

Merkel soha nem volt még ennyire népszerűtlen a hazájában és világszerte.

Helyszíni beszámolók szerint a heidelbergi belvárosban, szabad téren nagyjából háromezer ember előtt tartott gyűlésen megjelent egy kisebb csoport ellentüntető, akik igyekeztek sípolással és kiabálással megzavarni a rendezvényt.A többi között azt harsogták, hogy a kancellár hazaáruló, és el kell tűnnie.

Az esemény vége felé ismeretlenek két paradicsomot hajítottak a színpadra. Az egyik eltalálta deréktájon a kancellárt, aki vörös blézert viselt, a paradicsom maradványai így nemigen látszottak.

A kancellár higgadtan reagált, megtisztította ruháját és adott egy zsebkendőt a rendezvény moderátorának, aki fehér felsőt viselt, és ráfröccsent a paradicsom leve.

Eljött tehát Európa, és a német nép ébredezése, akiknek végre tele van a hócipőjük a nyitott társadalommal, ami öngyilkosságba hajszolja Európát, és amit maga Angela Merkel kreált.

Már csak az a kérdés, hogy magához tud-e úgy térni Európa, hogy még ne legyen túl késő...

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség politika bevándorlás angela merkel


Megtekintések száma: 147195

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet