Paraziták szaporodtak el az emberekben világszerte? Néhányan rendkívül bizarr dolgok állítanak!

2023. január 28., szombat




A világ számos pontján ugyanazokkal a hátborzongató tünetekkel küzdenek az emberek... Mi lehet a dolog mögött valójában?

Lehetséges, hogy az idegenek már rég itt vannak, és valójában már meg is fertőzték az emberi populációt?

Egy tudóscsoport nem akármit állít, mint azt, hogy a világszerte észlelhető különös tüneteket egy és ugyanazon valami okozza...

Az elmúlt hónapokban és hetekben kezdtek el beszámolni az emberek világszerte arról, hogy bizarr tüneteket észleltek magukon.

Ezekről a tünetekről, és az ilyen tüneteket mutató betegekről az orvosok is beszámoltak a bolygó számos pontján Ecuadortól kezdve Európán át Amerikáig.

Olyan, mintha valami lappangana a jelenleg a Földön élő emberi populációban, vagy annak legalábbis egy részében.

Azok az emberek, akik úgymond szenvednek ezektől a kórképektől, azt tapasztalják, hogy időnként nagyon erős éhség tör rájuk az édességek iránt. Kifejezett rohamot kapnak, mely során akár több tábla csokoládét is képesek elfogyasztani, vagy több liter cukros üdítőt.

Az orvosok szerint ez nem valami falási roham, mert egyre több olyan emberen is jelentkezik, akik soha nem küzdöttek súlyproblémákkal.

Van valami az ivóvízben - beszélik Amerika-szerte az emberek. Szerintük mással nem magyarázható a dolog.

Ugyanis felröppent az a szóbeszéd - hangsúlyozzuk, hogy SZÓBESZÉD egyelőre - hogy a tüneteket talán valamiféle parazita vagy élősködő okozza, mely az emberi szervezetet megfertőzve benne élősködik.

Köztudott, hogy a parazita fertőzések képesek hasonló, egyes ételek iránti csillapíthatatlan vágyat okozni.

Egy adott féreg fertőzése például azt eredményezi, hogy az illető folyamatosan vágyik a sóra és a töméntelen sós ételekre, chispekre, állateledelekre...

Sokaknak a szaglása is jelentősen megromlott, ez a másik tünet, amit világszerte jeleztek sok esetben...

Ezek mind lehetnek puszta véletlenek is, azonban ezen elszigeteltnek ható esetek száma drasztikus sebességgel, gyorsulva emelkedik.

Ezért is röppent fel az elmélet, miszerint valahogyan, valami az ivóvizet fertőzhette meg, méghozzá a jelek szerint világszerte. Ha valóban parazita, vagy valami féreg okozza ezt a dolgot, akkor minden bizonnyal csak idő kérdése, hogy megtalálják ezt valamelyik betegben.

Egyesek szerint már meg is találták, és a rosszmájú teóriák és értesülések - melyek nincsenek megerősítve - egy olyan parazitával áll szemben az emberiség, mely valójában mindig is jelen volt a Földön, de egészen eddig nem volt aktív.

A permafroszt jégbörtönéből olvadhatott ki ugyanis néhány évvel ezelőtt, a klímaváltozás hatására.

Nos, az egész történet meglehetősen izgalmas sci-finek hangzik, és minden bizonnyal sokan el sem hiszik, azok, akik szerint ebben mégis lehet valami, azoknak is érdemes fenntartásokkal kezelni.

Ugyanakkor azt se felejtsük el, hogy számos esetben nem értesítették már a világot, amikor nagy volt a baj, és csak utólag tudta meg a média, hogy az emberiség végveszélyben volt.

OSZD MEG másokkal is! 

tudomány rejtély rejtélyek összeesküvés bizarr


Megtekintések száma: 82586





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet