Párizs külvárosában azokban a bizonyos negyedekben egy egész "hadsereg" áll készen a belső "puccsra"?

2018. február 9., péntek




Nyilvánosságra került egy hangfelvétel, amiben az Eiffel-torony lerombolásáról és a város föld alatti alagút- és csatornarendszerén keresztüli megszállásáról beszélnek.

A terroristák, és az Iszlám Állam egyik alszervezete egy igen fenyegető hangfelvételt hozott nyilvánosságra.

Ebben Párizsról úgy beszélnek, mint egyfajta központról, ami azért tragikus, mert ez egyúttal arra utal, amit sokan korábban is sejtettek.

Mégpedig arra, hogy Franciaországban Párizs egy terrorista elosztó központ, és egy komplett dzsihadista hadsereg lehet az ottani no-go zónákban, készen állva arra, hogy belülről puccsolják meg az EU-t.

Az Eiffel-torony lerombolásáról és a város föld alatti alagút- és csatornarendszerén keresztüli megszállásáról szól az a felvétel, melyet az Iszlám Államhoz köthető csoport közölt online.

A képsorok tanúsága szerint Párizs külvárosi részében várakozik a kalifátus gyalogsági osztaga, amely a megfelelő pillanatra vár.

Óriási a baj, ha a felvétel tényleg a valóságról beszél, ugyanis ez gyakorlatilag Európa vége. Ez azt jelenti, hogy hamarosan szükség lehet minden ország hadseregére, és hogy Franciaorszáég, legalábbis Párizs már elesett.

Egy következő bejátszásban a “Sátán hadseregét”, azaz egy francia hatósági páncélos autót rohannak le dzsihadisták, akik a járművet vezető személyeket szabályosan eliminálják.

Szakértők egyelőre vizsgálják a felvétel eredetiségét, továbbá azt, hogy az azon bemutatott anyag manipulált vagy valós.

Nemcsak a franciákat fenyegetik meg, hanem a londoni Big Ben és az Egyesült Államokban található Fehér Ház elleni támadásra is figyelmeztetnek.

A meghalt, de mégis hamvaiból Európa szívében feltámadt Iszlám Állam tehát az egész világra sokkal veszélyesebb lehet, mint eddig valaha - állítják a szakemberek és biztonságpolitikai szakértők.

OSZD MEG másokkal is!

európa politika terrorizmus menekültválság terror párizs


Megtekintések száma: 30227





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet