Párizsban rakétákkal lőtték a rendőröket a bevándorlók: már megindult az európai polgárháború!

2017. november 22., szerda




Európa-szerte szervezett zavargásokkal fogják megbomlasztani a rendet?

Az Európán belüli fesztültségek egyre nagyobbak a két kultúra között. A keresztény ideológiák, és az ettől teljesen idegen, és a nők jogait a földbe tipró iszlám ideológiája egyszerűen nem fér meg egymás mellett.

Ezt pedig az EU döntéshozói már kezdetektől fogva tudhatták...

A polgárháborús állapotok egyre inkább kiéleződnek, és elkezdtek széles körben terjedni, különféle összecsapások, helyi harcok keretében.

Súlyos összecsapások törtek ki Párizs Mantes-la-Jolie nevű külvárosában a hétvégén.

A kiérkező rendőröket rakétákkal lőtték a bevándorlók. Több jármű is kigyulladt, amiket nem lehetett eloltani mert a helyszínre érkező tűzoltókat is rakétákkal lőtték és kövekkel dobálták meg.

Természetesen az esetről óriási a hallgatás, és csak a független médiumok számoltak be róla, holott rengeteg fényképes és videós bizonyíték van róla>

Az embereket azonban az EU kábulatban akarja tartani. Azt akarja, hogy ne legyen ellenállás, és mindenki fegyver nélkül adja meg magát az iszlám térnyerésének.

Sokak szerint a lenti videó egyébként akár a Közel-Keleten is készülhetett volna. Soha senki sem gondolta ugyanis, hogy Európa odáig jut, hogy Afganisztánhoz hasonló állapotok uralkodnak majd a romantikus Párizs utcáin.

A felvételen látszik, ahogyan a francia rendőrök inkább szép lassan kihátrálva elmenekülnek a helyszínről, mely egyébként egy no-go zóna, amiről ugye hivatalosan nem is hajlandók tudomást venni az EU-ban.

Az EU vezetése szerint ugyanis ilyen zónák nincsenek...

Sokak szerint az az egyetlen esélye Európának, hogy polgárháború robbanjon ki, mely országhatárokon átível, és romba dönti az EU vezetését.

Ezt a háborút ráadásul még azelőtt kell meglépni, hogy 2020-at követően létrehozzák az egységes Európai hadsereget, melynek egyik sokat titkolt célja lehet pont ennek a leverése.

A hadsereget ugyanis nem lehet majd felelősségre vonni, mivel nemzetek felett fog állni.

Az elkövetkező hónapokban, években egyre nagyobb lesz majd a feszültség, és sokak szerint fél Európa lángokban fog állni, de ez az egyetlen járható út már csak, hogy újra megtisztuljon a kontinens.

Mert vagy az iszlám fog keresztényüldözéseket folytatni a vidékeinken, vagy mi állunka sarkunkra, és verjük ki az iszlám ideológiát egyszer és mindenkorra a saját kontinensünkről, és szorítjuk vissza oda, ahonnan elindult...

OSZD MEG másokkal is! 

érdekes érdekesség európa feltáró politika bevándorlás botrány felháborító


Megtekintések száma: 74130





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet