Paul Craig szerint Washington az egész bolygót veszélyezteti: a volt pénzügyi államtitkár kipakol!

2017. október 4., szerda




"Oroszországot nem tudják felakasztani, mint Szaddam Husszeinnel tették, vagy meggyilkolni, mint Kadhafit."

Reagan elnök volt pénzügyi államtitkára kiteregeti Amerika szennyesét. Elmondta, hogy a média propaganda, amit Amerika alkalmaz, mindig is hazug volt, tele dezinformációval.

Paul Craig szerint soha nem befolyásolták az oroszok az Amerikai választást, legalábbis nem volt akkora ráhatásuk a dolgokra, mint ahogyan a média beállítja.

Tény, hogy voltak erre kísérletek, és talán a jövőben is lesznek.

Ezt senki sem vitatja.

Azonban szerinte csak az amerikai belbiztonság találta ki, hogy 21 államban hekkelték meg az oroszok a választásokat. Ezt a hírt aztán a prostituálódott média azonnal elkezdte terjeszteni, mint egyfajta Oroszellenes propagandát.

Az Oroszországról, Kínáról, Iránról és Észak-Koreáról szóló hatalmas mennyiségű álhírek hatása és célja egyértelmű: Amerika így próbálja a világot ezen hatalmak ellen hergelni.

Ami Amerikának nem tetszik, az ellen könyörtelen dezinformációs médiaháborút vív. Mondhatni befeketíti a közvélemény előtt ezeket az erőket.

"Oroszországot nem tudják felakasztani, mint Szaddam Husszeinnel tették, vagy meggyilkolni, mint Kadhafit." - jegyezte meg.

Az Észak-Koreával való balhé is politikai és emberi felelőtlenség és Paul Craig szerint a washingtoni vezetők a Földbolygó sorsával és mindenki életével játszanak azzal, hogy hergelnek olyan atomhatalmakat, mint Észak-Korea, vagy Oroszország.

A hozzájuk tartozó média asszisztál ehhez az orbitális méretű dezinformációs mosdatáshoz, miközben a világ egyre inkább egy felelőtlenség miatt kirobbanó atomháború felé robog.

Sokan azt kérdezik, hogy Lesz Washington olyan ostoba, mint Adolf Hitler és bevonul Oroszországba?

Abszurdnak hathat a kérdés, de egyesek szerint a mai politikai világban és helyzetben már semmi sem elképzelhetetlen.

Egyelőre Amerika elbíbelődik Észak-Koreával, mint ellenségképpel - hiszen az mindig kell neki - azonban előfordulhat, hogy Észak-Korea egy eszköz, mellyel végső háborút szíthatnak, és bevonva a háborúba Oroszországot is legyalulhatják.

Legalábbis csak szeretnék ezt megpróbálni, mert a nagy medve nem alszik, és feltehetően nem hagyja magát. Sőt, talán több lépéssel az amerikaiak előtt jár...

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség feltáró politika kataklizma háború médiagépezet


Megtekintések száma: 88287





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet