Paulo Coelho tanácsai számodra, hogy sikeres legyél az életben

2016. december 3., szombat




Sikeres szeretnél lenni az életben? Nem indultál még ez az úton, de végig szeretnéd járni, Vagy félúton vagy, de nem érzel elég erőt magadban? Coelho útravaló üzeneteiből erőt meríthetsz!

Paulo Coelho az egyik legmeghatározóbb személyiség talán a világon is. Életszemlélete, a sikeres életről, és a boldogságról alkotott képe rengeteg ember számára nyújtott már reményt a nehéz időkben, vagy akkor, amikor elbizonytalanodtak néhány pillanatra.

Sokan letérünk az útról, de ha vannak gondolatok, melyek visszaterelnek, akkor azok a gondolatok képesek minket életben tartani, és reménnyel eltölteni bármilyen körülmények között.

Íme, Coelho fontosabb üzenetei azoknak, akik úton vannak valami felé, legyen szó spirituális, lelki, vagy tényleges utazásról.

Egyik út sem tart örökké

Áldás egy ideig az úton járni, de egyszer vége lesz. Sose szokj túlságosan hozzá ahhoz, hogy úton vagy. Bár az élet maga egy utazás a halál felé, nem szabad, hogy lélekben folyamatosan úgy érezd, hogy úton vagy. Előbb-utóbb minden út véget ér.

Légy felkészült

Coelho azt tanítja neked, hogy legyél felkészült az útra. Sosem tudhatod, milyen nehéz is lesz végigmenni rajta, és hogy ép mire lesz majd szükséged ahhoz, hogy átküzdd magad az úton felmerülő különféle akadályokon.

Van, hogy vissza kell menned

Előfordulhat, hogy az utad során hátralépést kell tenned annak érdekében, hogy később előbbre juss. Ezek a visszalépések az életben néha nagyon nehezen viselhetőek, és kudarcként éled meg, de ne így fogd fel.

Kerülőutak

Olyan is van, hogy az utad során bizonyos kötelező kerülőutakat kell megtenned, melyek elsőre nem úgy látszanak, hogy célra fognak vezetni. Mégse félj ezekre az utakra rálépni, mert ha kitartó vagy, a kerülőutak során olyan tapasztalatokat, értékeket szerzel, melyek mindent megérnek.

Türelem

A hosszú út nem azt jelenti, hogy időt is pocsékolsz. Légy türelmes. Egy-egy jó cél elérése rengeteg időbe és energiába telhet, azonban megéri a fáradozás. 

Nem szabad emiatt bosszankodni, hiszen ez is része a te spirituális vagy fizikai értelemben vett utazásodnak, és mint minden utazás során, te is találkozni fogsz üresjáratokkal. Ezeket az üresjáratokat azonban érdemes kihasználni egy kis pihenésre.

Szeresd az utat!

Legyél tisztában az úttal, és azzal, hogy pontosan miért is küzdesz, miért is szeretnél végigmenni ezen az úton. Ha nem szereted az utat, akkor nem jók a céljaid, és nem is várhatod, hogy elérsz az út végére. Az utazásban mindig a megtett út a lényeg, és nem az, hogy hová is érkezel meg végül.

ezotéria test és lélek spirituális önismeret


Megtekintések száma: 107801





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet