Peruban újabb idegen testre bukkantak?

2017. június 21., szerda




Egyetemi és független kutatók elemzik azt a hófehér, 3 ujjal rendelkező múmiát, melyet Peruban nem messze a Nazca-vonalaktól találtak...

Újabb múmiát találhattak Peruban. A rejtélyes test hófehér, és különféle bizarr deformitásokkal rendelkezik. Éppen ezért úgy sejtik, hogy ez egy különleges felfedezés, egy olyan, amit eddig még nem láttak.

Rengeteg szakember érkezett a helyszínre, ahol Egyetemi kutatók, és független szakemberek, régészek vizsgálják, és analizálják a leletet.

Peruban már korábban is találtak hasonló múmiákat, melyek rejtélyét teljes mértékben soha nem sikerült feltárni.

Sokan úgy hiszik, hogy az elmúlt évtizedekben előkerült maradványok valójában nem is emberi maradványok, hanem földönkívüli és emberek keverékének a szülöttei lehetnek.

A területen egykoron élt Paracas-kultúra egy igen érdekes népcsoport volt, mely kapcsolatban állhatott az égi istenekkel. nem egy olyan lelet, test, és múmia koponyája került már elő, melyeken deformációkat véltek felfedezni.

Eleinte azt gondolták, hogy ezek különféle szándékos, és vallási eredetű fejtorzítások lehettek. Részben igazuk is volt, ugyanis ez a kultúra az ősi, égből érkezett utazókra akart hasonlítani, mint szellemiségben, mint pedig kinézetben.

Mivel az őket látogató lények magasak voltak, és hosszúkás fejjel rendelkeztek, módszeren ilyenné deformálták koponyájukat.

Ugyanakkor találtak olyan újszülöttől származó koponyát is, ami szintén ilyen deformitással rendelkezett...

Egyes szakértők szerint nem alakulhatott volna ki ennyire jellegzetes genetikai tulajdonság a szándékos deformációk miatt, míg mások azt állítják, hogy igen. Így a Paracas-kultúra múmiái, és azok pontos eredete mai napig vitatott.

A legutóbb felfedezett különös múmiáról még nem tudni túl sokat, mindösszesen egy rövid videó, és néhány kép került fel, melyeken látható, amint szakemberek gyűrűjében tanulmányozzák.

Eredetileg a Nazca-vonalakhoz nagyon közel találták meg. A Nazca-vonalakról azt gondolja a tudomány ma, hogy az ég isteneinek hozhatták létre, arra viszont nincs magyarázat, hogyan voltak képesek egyes alakzatokat szinte tökéletes belevésni a talajba.

Az ábrák között van asztronauta, de valamiféle idegen szerkezetet ábrázoló vonalrajz is. Sokak szerint a Paracas-kultúra és ezen rajzok közötti összekötő kapocs nem más, mint azoknak a lényeknek a csoportja, akikről egykoron mintázták ezeket.

A múmia radiokarbonos vizsgálata alapján a test valamikor Krisztus előtt 245-410-ben "keletkezett".

A CT szkennelések során kiderült, hogy a múmia komplex, szinte hiánytalan csontozattal rendelkezett.

Ráadásul ez nem minden, ugyanis a kezei 3 ujjban végződtek. A tudósok szerint ez lehetett akár egyfajta genetikai mutáció is, de többen úgy vélik, ez is a földönkívüli eredetet erősítheti meg.Annál is inkább, mert az isteneket a Peru-közeli területeken élő kultúrák szinte mindig három ujjal ábrázolták. Ez pedig nem lehet véletlen.

A szkeptikusok egy része úgy gondolja, hogy az egész felfedezés valójában egy kamu, vagy ha nem kamu, akkor valóban csak arról van szó, hogy egy deformált, a Paracas-kultúrához tartozó múmia került elő.

De mi van, ha valójában pont az, aminek látszik? Egy biológiai bizonyíték az ősi idegenekre?

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek megmagyarázhatatlan elveszett civilizáció ősi tudás ősi istenek peru múmia


Megtekintések száma: 137025





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet