Philadelphia kísérlet: időutazó fedte fel Amerika jövőbeli térképet a 2020-as években bekövetkező kataklizmák után!

2017. december 21., csütörtök




A Philadelphia kísérlet egyik túlélője beszélni kezdett!

Felfedte magát az egyik Philadelphia kísérlet résztvevő, aki egyben túl is élte a bizarr paranormális, és téridő ugrást?

Ezt állítja egy rejtélyes személy, aki figyelmeztetni akarja a világot és Amerikát: óriási veszély közeleg valamikor 2020-tól kezdődően, 2025-ig pedig teljesen elpusztulhat az USA, és a Föld nagy része.

Miről van szó pontosan? Mi is ez a kísérlet?

Az egész úgy indult, hogy egy "Mágneses Rezonátorként" emlegetett szerkezetet teszteltek egy hadihajón, az SS Eldridge fedélzetén.

Felvonult a legénység a fedélzetre, kihajóztak a nyílt vízre, majd bekapcsolták a rezonátort. Ami ezután következett, az volt a legfurcsább fizikai jelenség, melyet az emberiség valaha tapasztalt.

Az Eldridge pár pillanatra egy hatalmas, zöldessárgás ködbe burkolózott, majd úgy a radarok, mint pedig az optikai megfigyelők számára 10 - más források szerint 14 - percre láthatatlanná vált, hajótestestől, fegyverestől, legénységestől, vasmacskástól, mindenestől annak ellenére, hogy mintegy száz tengerész tartózkodott a fedélzeten a kísérlet során.

Amikor azonban előkerültek, a legénység egy része eltűnt, másokat pedig a hajóba olvadva találtak meg. A kísérleteket még párszor megismételték, majd – legalábbis hivatalosan – végleg leállították.

Azonban titokban a kormányzat tovább folytatta az időuataztatási kísérleteket.

Alan Bielek volt az egyik olyan személy, aki nem csak túlélte az eredeti Eldrgidge-kísérletet, de számtalan egyéb kísérletben is részt vett később.

Alan elmondta, hogy az amerikaiaknak nem véletlen volt sokáig a technológiájuk olyan fejlett, mivel élen jártak, és a jövőbe lestek bele bizonyos titkos divíziók keretében. Így voltak mindig egy lépéssel a világ előtt a hadi fejlesztésekben is.

Al később a Montauk projektben is részt vett, és elmondása szerint az időutazás tényét és folyamatát többször megtapasztalta. Már akkor biztos volt benne, hogy ez egy nagyon veszélyes folyamat.

Elmondása szerint több ízben járt krisztus előtt 100.000-ben a titkos kísérletek keretében, de volt, hogy 6037-be utaztatták el-

Azonban leginkbb az borzasztotta el, hogy mi vár Amerikára és a világra valamikor 2020-körül...

Közzétett egy olyan USA térképet, melyen jól látszik, hogy a nagy amerikai kontinens partvonalai teljesen máshol vannak.

Egy alaposan átrendezett felszínnel fogunk szemben állni - állítja.

2020 és 2015 között ugyanis hatalmas kataklizmikus események fognak végbe menni. Nem csak katasztrofális földrengésekről van itt szó, hanem arról, hogy ezen időkben a víz óriási teret fog hódítani magának, a globális felmelegedés, az esőzések, és a sarkok jegének olvadásának következtében.

Al Bielek annak idején elmondta, hogy nem vagyunk ettől az állapottól messze, és nagyon hirtelen fog majd bekövetkezni.

Itt lenne tehát az idő tenni valamit a klímaváltozás ellen…

OSZD MEG másokkal is! 

rejtély rejtélyek összeesküvés bizarr időutazás időgép


Megtekintések száma: 35120





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet