Piramisok az Antarktiszon? Egyre több műholdfelvétel mutatja meg a valódi elveszett világot

2023. augusztus 22., kedd




Régóta sejtik, hogy igaz lehet a teória, miszerint az Antarktisz vastag jégrétege alatt egy elveszett, egyiptomi civilizációhoz hasonló civilizáció szunnyadhat. Most egy műholdas felvétel bizonyíthatja az elmélet igazát.

Egy négy oldallal rendelkező titokzatos struktúra látszik, hogy mesterséges eredetű. A piramis alakú képződményről néhány évvel ezelőtt már készült felvétel, most azonban egy fentről készített műholdas fotó is megerősíti az alakzat hitelességét.

Sokan nem hitték el korábban, hogy az Antarktiszon piramisok vannak. Számtalan olyan, napjainkban kiolvadó falat, struktúrát fedeztek fel az elmúlt hónapokban, melyek egyértelműen bizonyítják azokat az elméleteket, melyek arról tanúskodnak, hogy a jégpáncél alatt egy elveszett civilizáció lakozik.

Ráadásul ezek a képződmények nagyon hasonlítanak az egyiptomi piramisokra, talán nem is véletlenül.

Az Antarktiszt több nagyhatalom által aláírt szerződés szerint irányítják, ami megakadályozza a túlzott fejlesztéseket és a természeti erőforrások kiaknázását.

Figyelembe véve, hogy a kormányok a környezet védelmében általában nem a jó úton járnak, ez kicsit furcsának tűnhet.

A feltételezések szerint az Antarktisz-szerződés igazi célja, hogy megakadályozza a nemkívánatos szervezeteket abban, hogy a három kilométer vastag jégpáncél alatt rábukkanjanak az igazságra.

Korábban csak sejtették a dolgokat, hiszen csak a felszínről készített lenti felvételeken látszódtak egyes struktúrák, melyekről nem volt megállapítható egyértelműen, hogy mesterségesek lennének.

Az egyik ilyen piramisról is létezett korábban egy fénykép, melyen látható volt a piramis egyik éle, és oldala, ez azonban nem győzött meg minden szkeptikust.

A nemrég készült műholdas fotón ellenben már jól látszik, hogy ennek a piramisra hasonlító alakzatnak négy oldala és négy éle van.

Két ilyen különös piramis is található az Antarktiszon, és a hatalmas jégpáncélhoz közel álló apróbb szigeteken.

Azt már régóta tudja mindenki, hogy az Antarktisz régen jóval melegebb volt, mi több, nem fedte jégpáncél sem. Erre Piri Reis egyik térképe is utal, melyeken láthatóak a kontinens eredeti körvonalai, és nem a jégpáncél keletkezése utáni körvonalak.

2009-ben pollenek maradványait is felfedezték a kontinensen, ami arra utalt, hogy régen tényleg 20 Celsius fok körül lehetett a hőmérséklet a felszínén. 2012-ben aztán újabb felfedezés sokkolta a kutatókat, amikor megállapították, hogy a Vida tó, mely Kelet-Antarktiszon található, 32 fajta olyan baktériumot tartalmazott, melyek teljesen különböznek a fagyos éghajlaton fellelhető baktériumoktól.

100 millió évvel ezelőtt a mostanra eljegesedett kontinens gazdag volt esőerdőkben, piramisokban, és egy ismeretlen, de magas fejlettségű kultúra lakta.

Csakis a jövőben érthetjük majd meg, pontosan mi rejtőzik a jégpáncél alatt. A globális felmelegedés ugyanis apránként teljesen elolvasztja az Antarktiszról a jeget, így szemünk elé fog tárulni az évmilliók óta fennálló rejtély.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély hihetetlen rejtélyek ősi idegenek elveszett civilizáció antarktisz atlantisz


Megtekintések száma: 141103





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet