Polgárháborús állapotokat akarnak előidézni Magyarországon, és egész Európában?

2017. június 30., péntek
Soros hálózatai megkezdik ősszel a teljes hadjáratot Európa ellen?

Európa ellen hamarosan hadjárat indulhat. Soros György, a háttérhatalom egiyk fő embere - ahogyan sokan hiszik - ugyanis mindent be fog vetni azért, hogy a szuverén nemzetállamokra megsemmisítő szellemi és politikai csapást mérjen.

Hogy ez pontosan hogyan fog végbemenni, azt senki sem tudja, de egyesek szerint már az sem kizárt, hogy a jövő évi választások lesznek befolyásolva.

Ez Európa-szerte jellemző lehet, ugyanis Soros György egyértelműen oroszbarát politikát folytat.

Et bizonyítja az is, hogy több olyan dokumentum látott napvilágot, melyek bizonyítják, hogy Oroszországtól hatalmas összegeket kapott, erről nyomtatott szerződések is tanúskodnak, melyet egy hackertámadás során hoztak nyilvánosságra, mialatt a Soros Györgyhöz kötődő szervezetek szervereire törtek be, és loptak el onnan adatokat.

Egyértelmű, hogy Európa nagyüzemű gyengítése zajlik.

Ennek a legfontosabb eleme különböző állami intézmények, ingatlanok, épületek elfoglalása lesz, céljuk pedig a zavarkeltés, az ország destabilizálása. Ezzel összecseng, hogy az elmúlt időszak legfontosabb folyamatai egyértelműen arra hajtották a vizet az EU malmain belül, hogy a migráció megerősödjön, és a kvóta által minél gyengébbé tegyék a migránsellenes politikát gyakorló államokat.

A tőzsde spekuláns a közeljövőben Budapestre készül, a látogatás előkészítése gőzerővel zajlik. A magyar kormánynak hadat üzenő milliárdos egyre inkább terjeszkedik, háttérhatalmi hálózata által.

Egy erős Európa ugyanis nem érdekes sem Amerikának, Oroszországnak meg még kevésbé.

Soros alighanem arra készül, hogy összefogja, és hatásosabb fellépésre sarkallja mindazokat, akik készek kiszolgálni őt. Ehhez mindenekelőtt össze kell hangolnia az ellenséges erők tevékenységét.

Európa ugyanis a migráns válság alatt jelentősen megbénult, és ezt nagyon jól tudja Soros, és háttérszervezetei.

Hogy mi a végső cél? Európa szétzilálása. Ez teljesen egyértelmű. Hogy mikor következhet ez be? Talán 2018-ban, a választások után,d e az is lehet, hogy már addig sem kell várni, és egy újabb migránsáradat ellepi Európát, és végleg meggyengíti Európát.

OSZD MEG másokkal is! 

összeesküvés európa politika soros


Megtekintések száma: 156464

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet