Politikai gyilkosságokra vetemedhet az egész Európát átszövő háttérhatalom?

2018. március 21., szerda




Közelednek a választások, az európai politika is fordulóponton van. belső információk és politikai elemzők szerint BÁRMI megtörténhet.

Közeledik a választás, itthon, és Európában több helyen. Ez pedig egy komoysl lehetősége lesz azoknak a háttérhatalmi szervezeteknek, hogy befolyásolják azok kimenetelét.

A háttérhatalom létezik. Ebben mára szinte mindenki biztos.

Sőt, egyesek odáig mennek, hogy azt is kijelentik, hogy valójában ezen háttérhatalmi szervezetek indították el a bevándorlást, és tartják fenn a végletekig, amíg Európa el nem bukik.

Kormányokat fognak megbuktatni annnak érdekében, hogy azok és úgy maradjanak hatalmon, akiket irányítani lehet, és akiket köt a titkos egyesség.

Sokak szerint ezért a magyar 2018-as áprilisi választások is nagy veszélyben van, és résen kell lennie a kormánynak, hogy ezen a téren ne történjen semmilyen manipuláció.

Az ugyanis könnyen lehet, hogy a bevándoroltatást végző szervezetek, és a Soroshoz köthető erők manipulálni fognak dolgokat. A híreket, a médiát, de még egy választási csalástól sem riadnak vissza.

Ha pedig nem az embereik kerülnek hatalomra mégsem, akkor lassú, alattomos módszerekkel nyírják ki az újonnan regnáló kormányokat Európa-szerte, hogy az Új Világrend és a bevándoroltatás továbbvihető legyen.

Egy konkrét ügy is történt, ami különféle pletykákat, szóbeszédeket, félinformációkat kezdett el gerjeszteni.

A Kuciak-gyilkosság, melynek során egy újságírót tettek el láb alól, mert az kényes információkat tudott meg, és egy meglehetősen erős, kompromittáló anyagot hozott le a sajtóban. Ebben az esteben valakik a halálát akarták, és menyasszonyával együtt kellett meghalnia.

A meggyilkolt újságíró korábban a kormány maffia-kapcsolatai és korrupciós ügyek után kutakodott.

A Kuciak-gyilkosság után felmerült annak lehetősége, hogy a Soros-hálózat ezzel megtalálta a kormányellenes tüntetések szervezésének leghatékonyabb módját, amivel látványos hatékonysága miatt vélhetően más, nem bevándorláspárti politikát követő országokban is megpróbálkoznak majd.

Hogy ez így lesz-e, vagy sem, azt nem tudni, valamint azt sem, hogy ezen felvetésekből mennyi igaz.

Mindenesetre az elkövetkező pár hét eseményei meg fogják mutatni, hogy a háttérhatalmak mennyire is ragaszkodnak saját terveik és hatalmuk megtartásához.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés bizarr európa politika háttérhatalom menekültválság soros választások


Megtekintések száma: 33205





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet