Politikus tálalt ki: a NASA tudhat az ősi marsi civilizációkról?

2023. március 12., vasárnap




Dana Rohrabacher nem köntörfalazott, és rákérdezett, mit rejteget a NASA...

Ilyen kérdést talán még sohasem kapott a NASA. Kalifornia egyik politika, Dana Rohrabacher ugyanis egy olyan kérdésre akart választ kapni az amerikai űrügynökségtől, ami elég heves viták tárgyát képezte az elmúlt években.

A NASA minden bizonnyal foghatta a fejét, és nagyon megijedhettek a bennfentesek, amikor meghallották a bizonyos kérdést.

Annál is inkább, mert tényleg sokan gondolják úgy, hogy valóban van mit rejtegetnie az űr ügynökségének, többek között azt, hogy földönkívüliekre utaló nyomokat találtak a vörös bolygón.

Dana Rohrabacher ugyanis kerek-perec feltette a nagy kérdést a NASA szakértőinek, ráadásul halálosan komolyan: 

"Lehetséges, hogy létezett egy ős civilizáció a Marson több ezer évvel ezelőtt?"

Kenneth Farley azt mondta a NASA részéről, mint szakértő - aki egyébként a 2020-as Mars rover missziókon dolgozik - hogy aligha tudnak olyan bizonyítékokról, melyek ezt feltételeznék.

"Tehát nem tartja lehetségesnek?" - vonta vissza a labdát a kaliforniai politikus.

Farley erre végül csak annyit felelt, hogy nagyon kicsinek tartja a valószínűségét. Érdekes beszélgetés volt, és sokak szerint a NASA a politikusnak egyenesen az arcába hazudott.

Az ugyanis az összeesküvés elméletek hívei szerint nem véletlen, hogy először nagy csinnadrattával bejelentik az emberes Mars missziókat, majd úgy egy hete az egészet visszavonják, főleg költségvetési okokra hivatkozva.

Valami történt, és nem az, amit nekünk elmondanak.

Ráadásul a Mars meghódítása Amerika számára egy presztízskérdés lenne...

Sokak szerint az egyes felszíni formák, geometriai alakzatok tiszta és tagadhatatlan bizonyítékok arra, hogy valaha egy nagyon intelligens és technikailag fejlett civilizáció élt a Marson.

Hatalmas marsi por rakódott le az évmilliók alatt ezekre az alakzatokra, ezért a komplexumok nagy része nem is látható a szondák által készített felvételeken.

Egy interjúban maga Buzz Aldrin beszél arról, hogy a Mars egyik holdján, a Phoboszon egy óriási, mesterséges megalit található.

A Marson nem csak piramisokat és dómokat találni, hanem óriási falakat, melyek a kínai nagy fal méreteivel vetekednek. 

Az alábbi kép szintén a Mars felszínről készült. Első ránézésre nincs semmi különös benne, de ha picit jobban megnézzük, láthatjuk, hogy nem gigantikus repedésekről, vagy hordalékról van szó, hanem falakról. Ugyanis a "vonalak" találkozásánál elég gyakori a derékszög.

Mindez nem lehet véletlen. Az információk visszatartására igen nagy a gyanú.

Mi van, ha valóban élt ott egykoron egy civilizáció, melynek nyomait nem akarják még felfedni a világ előtt? És mi van, ha a bolygó még jelenleg is lakott, csak ezt az információt szintén eltitkolják a világ elől?

OSZD MEG másokkal is!

mars marskutatás nasa összeesküvés ősi idegenek marsi civilizáció


Megtekintések száma: 225931





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet