Poltergeist tologatja és dobálja a tárgyakat egy régiségkereskedésben

2016. szeptember 25., vasárnap
Egy biztonsági kamera felvételén jól látni, ahogy a tárgyak paranormális módon maguktól repülnek le a polcokról. A helyiek azt beszélik, hogy egy poltergeist jelenléte borzolja a kedélyeket a régiségkereskedésben.

A könyvespolcról lerepülő könyvek, és ide-oda eltolódó tárgyak láthatóak azon a biztonsági kamera által rögzített felvételen, mely nemrég került fel az internetre.

A felvételt egy régiségbolt kamerái rögzítették. Állítólag az üzlet előző tulajdonosai is tapasztaltak szokatlan jelenségeket a bolt falai között.

Többször lehetett érzékelni, hogy egy meghatározhatatlan erő van jelen a helyiségben, időnként pedig tárgyak estek le a polcokról, mintha csak valaki lelökte volna őket.

Jól látható a mostani felvételeken is, hogy a tárgyakhoz senki sem ér hozzá, mégis elmozdulnak, lerepülnek a helyükről.

Azonnal felmerült a szkeptikusokban az átverés gyanúja, azonban nem csak a bolt tulajdonosai állítják, hogy egy poltergeist okozhatja a paranormális jelenségeket a régiségkereskedésben, hanem az oda betérő vásárlók is.

Egy vásárló váltig állítja, hogy egyszer érezte, hogy az üzletben járva valaki áll mögötte. Szinte érezte a rá fújt levegőt a tarkójánál, azonban mikor hátranézett, már nem volt ott senki.

A poltergeist jelenség nagyon veszélyes, ugyanis az adott helyen megtelepedő entitás lehet, hogy rossz szándékkal érkezik, és ez esetben nagyon nehéz kiűzni a falak közül.

Nem egy olyan esetről tudni, ahol az egyház segítségét kellett kérni, és ördögűzésre is sor került annak érdekében, hogy megszabadítsák a családot és a helyet a gonosz túlvilági lénytől.

kísértet szellem szellemek túlvilág poltergeist kísértetek


Megtekintések száma: 153570

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet