Portál nyílt egy másik téridőbe Kalifornia felett?

2017. március 6., hétfő




Egy rejtélyes pontból áradt fény az égen, ami rengeteg helyi szemtanút megijesztett. Időkapu, vagy portál, egy másik világba?

Létezhetnek vajon párhuzamos világok? Olyan helyek, ahová az emberi szem a tudomány szemén át sem képes belátni?

Mely a jelenlegi ismereteink szerint nem is létezik, de mégis jelen van? Sokak szerint létezhetnek olyan titkos térkapuk, melyek utat nyitnak a téridő szövetén át más világokba.

Hogy ezek a kapuk miért nyílnak meg időnként, arra nincs egyértelmű magyarázat, minthogy létezésük sem bizonyított, legalábbis még a mai tudomány szerint.

Egyes elképzelések szerint a kvantumfizikai bugyraiban kell keresnünk a megoldást, mások szerint az egésznek köze lehet a kvantum összefonódás jelenségéhez is.

Egy azonban biztos: az emberi világszerte észleltek már többször is térkapukat, időkapukat a világban.

Ezek az anomáliák rendszerint az égbolton tűnnek fel. Nemrégiben Kalifornia felett pillantott meg több tucat szemtanú egy fehér fényt árasztó ilyen portált.

Rengeteg lakos, és környékbéli látta az égen megjelenő valamit, és sokan pánikba is estek, megijedtek, mivel nem tudták, pontosan mit is látnak.

Míg egyesek rakétának, mások valamiféle nukleáris csapásnak gondolták, olyanok is akadtak, akik ufónak nézték. Azonban ez a valami nem mozdult. Szemmel láthatóan olyan volt, mint egy lyuk, amin keresztül egy másik világból fény áradt be a mi világunkba.

Látszólag képtelenség, mégis ezt lehetett látni a helyszínen, és ezt lehet látni az ezt megörökítő képeken is.

A jelenséget egyébként hajnali 5 óra 30 perc körül lehetett látni a Huntington Beach közelében, Kaliforniában.

Nagyon erősen fénylett, és szemmel látható volt, hogy ez nem egy repülő, vagy egyéb, emberhez köthető jelenség.

A feltöltött képek kapcsán sokan megjegyezték, hogy Kalifornia ezen területén már korábban is észleltek hasonlóan megmagyarázhatatlan jelenségeket az égen.

A terület ilyen tekintetben egyedülálló, és sok a magyarázatra váró dolog.

Egyesek a rejtélyes és szupertitkos HAARP antennaprogram hologram divíziójának a tevékenységét látják ezek mögött a rejtélyes fényjelenségek, és portálok mögött.

Szerinted egy egyszerű légköri jelenség lehetett, vagy valami általunk még nem ismert folyamat végterméke?

paranormál megmagyarázhatatan kvantumfizika


Megtekintések száma: 49891





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet