Portálból kilépő idegen anyahajót filmeztek le Törökországban? Kamu vagy valóság?

2022. október 8., szombat
Bizarr felvétel kering már egy jó ideje a neten. Sokak szerint hamisítvány, míg mások azt mondják, hogy maga a valóság. Szerinted?

Létezik egy korábbi, 2016-os felvétel, mely annak az évnek a novemberében készült, és azóta is heves viták tárgyát képezi.

Annak idején maga a videó szinte futótűzként söpört végig az interneten, és még a csapból is ez folyt.

A felvételen ugyanis egy gigantikus méretű portál nyílik az égbolton, amiből egy hatalmas anyahajó érkezik meg. A felvételt valahol Törökországban készítették, a Boszporusznál.

A felvétel hihetetlen mértékben megosztotta az embereket szakembereket egyaránt. Míg voltak, akik szerint az egész egy hiteles felvételnek tudható be, mások arra hívták fel a figyelmet, hogy a felvétel túl éles és részletes ahhoz, hogy igaz legyen.

Mindemellett feltűnő, hogy az anyahajó alatt mozgó hajókról senki sem látta a gigantikus repülő szerkezetet átlebegni a saját fejük felett.

Sokan ezt az utóbbit azzal magyarázzák egyébként, hogy az anyahajó az emberi szem számára nem volt látható, akárcsak a portál, és valamiért csakis a kamera felvételen bukkant fel a félelmetes jelenség.

Ennek ellenére az emberek túlnyomó többsége hamisítványnak gondolja a felvételt.

Szerinted is egy jobban sikerült trükkfelvétel? Létezhetnek hasonló, de VALÓS videók az internet sötét bugyraiban?

OSZD MEG másokkal is!

paranormál hihetetlen ufó idegen idegenek összeesküvés bizarr


Megtekintések száma: 112296

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet