Project Preserve Destiny – avagy kapcsolatfelvétel a szürkékkel, egy eltusolt első találkozás?

2019. július 18., csütörtök




Az Egyesült Államok légierejének nyugalmazott törzsőrmestere, Dan Sherman, intuitív kommunikátorként dolgozott a Nemzetbiztonsági Szolgálat (NSA)kötelékében 1992 és 1995 között.

Könyvében információkat közölt a kormányzat szerepéről, illetve annak földönkívüliekkel való kapcsolatáról. Shermant 1992-ben a Nemzetbiztonsági Szolgálat főparancsnokságára osztották be, hogy ott a mesterséges intelligencia elemzésével foglalatoskodjon.

Ez persze csak leplezte az elsődleges kiképzést, amit az NSA keretén belül kapott, mint intuitív kommunikátor. Az NSA-nál arról informálták, hogy 1947-ben az amerikai kormányzat kapcsolatba került az állítólagosan szürkéknek nevezett idegen fajjal.

1960-ban indult egy másik földönkívüliekkel kapcsolatos program, mely a Project Preserve Destiny (PPD) elnevezést kapta. A projekt célja az volt, hogy genetikai manipulációval megalkossanak egy bizonyos kiválasztott embercsoportot, a szürke idegenekkel való telepatikus kommunikáció céljára.

Közölték Sherman törzsőrmesterrel, hogy 1960-ban és 1963-ban édesanyját földönkívüliek látogatták meg, s fogamzás után genetikailag manipulálták a magzatot, hogy születése után telepatikus képességekkel rendelkezzen. Sherman 1963-ban jött világra. A katonaság a tudatában volt ezeknek a látogatásoknak, s épp e miatt választotta ki őt az NSA keretében folyó speciális kutatásokban való részvételre.

1968-ban lezárták a tervezetet, ekkorra az idegenek ugyanis már elegendő emberi embriót manipuláltak, azaz gondoskodtak a megfelelő számú különleges telepatikus képességekkel rendelkező egyedekről.

Sherman arról is tudomást szerzett, hogyan rejtették el a földönkívüli programot a nemzetbiztonság szempontjából felállított titkossági fokozatok mögé. Az ötödik szint a Csak hivatalos használatra, a negyedik a Titkos, a harmadik a Szigorúan titkos. Ezen belül csak kódszavakkal és különleges belépési programokkal van mód további, kiegészítő információkhoz jutni. A második szint a Black projects (fekete tervezetek), amiket úgy szolván nem létezőnek tekintenek, majd ezt követi a végső titkossági szint, amiről csak kevesen tudnak, a szürke programok, ezek már a földönkívüliekhez kapcsolódnak.

Az összes idegenekkel foglalkozó projekt egy fekete tervezettel van leplezve, amit, ha nagyon muszáj, fel lehet fedni egy kíváncsi, magas rangú kongresszusi képviselő előtt, aki valószínűleg beéri ennyivel, s nem kérdezősködik a további anyagok iránt, jó esetben eszébe sem jut, hogy e mögött létezik egy szürke tervezet is.

Sherman titkos kiképzésben részesült az Andrews támaszponton, ahol megtanulta az intuitív kommunikátor feladatait. Megtanították rá, hogyan változtassa meg telekinetikusan a számítógép képernyőjén megjelenő képet, sikeres vizsgája után átirányították egy katonai bázison székelő NSA részleghez. Azt a megbízatást kapta, hogy telepatikus üzeneteket fogjon a földönkívüliektől, majd ezeket továbbítsa egy számítógép terminálba, ami egyenes összeköttetésben állt az NSA főparancsnoksággal.

A tíz hónapos időszak alatt alatt több mint hetvenöt üzenetet sikerült fognia az idegenek elsődleges kommunikátorától, aki hímnemű volt, s Sherman csak Bones-nak hívta. (Ez egy utalás a Star Trek széria McCoy doktorának becenevére.)

Sherman értesült arról, hogy az emberi történelem folyamán a földönkívüliek meglátogattak számos kultúrát, és részt vettek bizonyos civilizációk tudományos-technikai fejlesztésében. Az volt a benyomása, hogy a korai időkben az idegenek genetikailag befolyásoltak néhány embercsoportot.

ősi idegenek

Földönkívüli kommunikátora közölte Shermannal, hogy az univerzumban nagyszámú idegen civilizáció létezik, amik felismerték a lélek és az isten létezését.

Bones arra is rávilágított, hogy több, mint egy földi állam rendelkezik az Egyesült Államokéhoz hasonló kommunikációs projekttel, illetve hogy a Földön alapvető változások vannak készülőben.

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 88444





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet