Pszichológusok jöttek rá, mit jelent, ha egy elhunyt szerettünkkel álmodunk: ez durva!

2023. február 19., vasárnap




A híres pszichológus, Jennifer Shorter beszélt arról, mit is jelentenek ezek a jelenések, és mi áll mögötte... nagyon tanulságos,és rengeteg emberen segíthet, aki elvesztett valakit!

A népi hiedelem szerint, ha elhunyt hozzátartozónkat látjuk álmunkban, akkor váratlan hírre számíthatunk, vagy jelentős változások fognak bekövetkezni az életünkben.

A kereszténység szemszögéből tekintve, ha az elhunyt szerettünk megjelenik álmunkban, ez arra engedhet következtetni, hogy esetleg az illető nem találta meg a lelki békéjét a másvilágon. Pszichológiai szempontból, egy elhunyt emberrel való álmodás, az életünk egy bizonyos szakaszának a végét jelenheti.

A híres pszichológus, Jennifer Shorter szerint, az ilyen jellegű álmok azt mutatják meg számunkra, hogy az illető személy, segíteni szeretne bennünket valamely problémánkkal kapcsolatosan. Szeretnének egy helyes irányt mutatni számunkra, vagy néhány hasznos tanácsot adni a gondjaink megoldása céljából, esetleg figyelmeztetni bennünket bizonyos dolgokra.

A pszichológusnő, összesítette néhány közös vonását ezeknek az álmoknak, melyek a következők:

– a megálmodott személyek nem betegek és mindig fiatalok;

– a számunkra fontos üzenetet, nem csak szóban közölhetik, hanem szimbólumok révén is;

– az ilyen jellegű álmok nagyon valószerűeknek tűnnek számunkra;

– ezek az álmok segíthetnek bennünket jobban megérteni a dolgok menetét és sokszor gyökeresen megváltoztathatják az életünket

Attól függően, hogy milyen körülmények között jelenik meg számunkra az elhunyt hozzátartozónk az álmunkban, a magyarázatok változhatnak:

– ha az elhunytnak mi magunk szeretnénk segíteni álmunkban, akkor rendezetlen közös ügyünk maradhatott.;

– ha tanácsot ad számunkra, akkor minden bizonnyal útmutatásra és védelemre lehet szükségünk;

Egy 1993-es tanulmány szerint, az ilyen jellegű álmoknak négy csoportját különböztetik meg:

– az első csoport alanyai (39%) meglepődnek az ilyen álmokon, és ez egyfajta tiltakozás részükről, hogy nem képesek elfogadni a történteket.;

– a második csoport tagjai (23%) tanácsot kapnak álmunk során, és ezeknek az embereknek már sikerült megbarátkozni az elvesztés gondolatával;

– a harmadik csoport alanyaitól (29%) az elhunyt szerettük búcsút vesz és biztosítja a felől, hogy minden rendben;

– az utolsó csoport alanyai (18%) kérdéseket tesznek fel elhunyt szeretteiknek saját életükkel kapcsolatosan;

Mindezek ismeretében, ha ehhez hasonlóakat álmodunk a jövőben, igyekezzünk megérteni azokat, hiszen lehet, hogy fontos üzeneteket rejthetnek számunkra.

OSZD MEG másokkal is!

túlvilág ezotéria paranormális


Megtekintések száma: 107077





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet