Puccs készül a királyi család és II. Erzsébet ellen?

2022. május 28., szombat
Elindult a “hadjárat” a királyi család és az elit ellen?

Óriási vörös plakátok jelentek meg kilenc brit nagyvárosban, amelyek igazából a monarchia végét hirdetik, hogy az utolsó uralkodó II. Erzsébet legyen, és őt már ne kövesse senki a trónon.

A plakátokon nem szerepel az éppen uralkodásának 70. évét, azaz platina jubileumát ünneplő királynő, sem az Amerikába kiköltöző Meghan Markle és Harry herceg sem.

Csupán a trónörökös, Károly herceg, majd a családi tradíciót leginkább tartó Vilmos herceg, illetve a nemrégiben óriási botrányokba keveredő András herceg.

A kampány mögött a Republic nevű csoportosulás áll, amely a monarchiát köztársasággá alakítaná.

A szervezet a Brit Monarchiát szeretné felszámolni, és azt köztársasággá alakítani, és nagyon úgy tűnik a plakátok feliratából, hogy minél hamarabb.

A plakátok elképesztően egyszerűek, a vörös plakáton az üzenet magáért beszél.

Puccs a világhatalmi elit ellen: retteghetnek a szupergazdag családok?

A világelit egyre inkább kezdhet félni – vélik sokan.

A világ egy falszabadulás előtt áll, és egyre többen ébrednek fel, ami nyílt jele annak, hogy a társadalom elkezdte felszabadítani önmagát azon kevesek uralma alól, akik a világ feletti uralmat akarják maguknak.

A 300-ak tanácsa, a szűk, hatalmi elitből álló szupergazdag család, mely a világ ütőerén tartotta a kezét, most remeg mint a nyárfa.

Az emberek tényleg megelégelték, hogy rajtuk uralkodnak és helyettük döntenek.

Hogy kiváltságos családok élősködnek a világ vagyonának 96%-a felett, míg a maradék 4%-on osztozik több milliárd “rabszolga”.


Megtekintések száma: 79812

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet