Putyin a szélerőművekről: És a kukacokkal mi lesz? Megdöbbentő beszédében bírált...

2019. július 11., csütörtök




Szerintetek igaza van?

Újabb kirohanást intézett a megújuló energiaforrások ellen az orosz elnök egy Oroszországban tartott nemzetközi ipari konferencián. 

A megújulókat ezúttal nem drágaságok vagy kezdetleges tehcnológiájuk miatt támadta, hanem mert veszélyesek a vadon élő állatokra, többek között a kukacokra.

„Mindenki tudja, hogy a szélerőművek jók, de bárkinek eszébe jutnak ilyenor a madarak? Hány madár hal meg?”

- tette fel a kérdést beszédében Vlagyimir Putyin orosz elnök a Jekatyerinburgban tartott „Global Manufacturing and Industrialization Summit” nevű, nemzetközi rendezvényen.

Majd a Bloomberg tudósítása szerint kifejetette, hogy a szélturbinák „úgy rázkódnak, hogy a kukacok kifordulnak a földből!”.

Mindezt Oroszország egyik legszennyezettebb régiójában, a Szverdlovszki terület fővárosában jelentette ki az orosz elnök...

Majd azzal folytatta, kétli, hogy az emberiség egy olyan Földön szeretne élni, ahol a szélturbinák sorait több réteg napelem tölti ki.

Oroszország valóban nehéz helyzetben van, ami a megújuló technológiákat illeti, hiszen az ország bevételeinek 40 százaléka származik az orosz olaj- és gáziparból...

OSZD MEG másokkal is!

tudomány technológia


Megtekintések száma: 12887





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet